Jaka piękna jestem.... Cudna!!Ja juz po. Od wczoraj plec sie nie zmienila a taka jestem
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaka piękna jestem.... Cudna!!Ja juz po. Od wczoraj plec sie nie zmienila a taka jestem
Buźka cudna!!! To trzecie zdjęcie rozbraja!!!!Tam wyzej jest raczka, stopki (po jednej na kazdym zdjeciu), no i moja Żywka
Dziewczyny miały podobne wyniki i nawet wyższe, myślę że nie powinnaś się tak stresować, trafiłaś na jakiegoś dziwnego lekarza, może zapisz się w między czasie gdzie indziej , a do niego na powtórkę badania (bo rozumiem , że nie musisz już płacić u niego )Dziewczyny on w ogóle ani słowem się nie odezwał badał mnie dwa razy sprowadził serce i powiedział ze dla niego to jest najważniejsze a reszta nie istotna . Nic mi nie powiedział a jak zapytałam o płeć to az się obruszył .Czuje się okropnie po tej wizycie . W poniedziałek mam dentystę . Ja zwariuje chyba do tego 04.08 .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Cudowna [emoji7]Ja juz po. Od wczoraj plec sie nie zmienila a taka jestem
Taka wlasnie jestem najpiekniejsza :dJaka piękna jestem.... Cudna!!
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Ojoju. ...co za piękne zdjęcia!!Piękna Żywia☺Ja juz po. Od wczoraj plec sie nie zmienila a taka jestem
Wydałam 370 zł niby jeden z lepszych specjalistów . Zadzwonię chyba do mojej prowadzącej i powiem jak to wyglądało bo to ona mnie zapisała do niego . Nie stać mnie teraz na kolejne badanie bo muszę jeszcze do tego dentysty iść . Rozpieprzył mi tak głowę ze jak wracałam to się zamyśliłam i fotoradar zrobił mi zdjęcie .
Ja juz po. Od wczoraj plec sie nie zmienila a taka jestem
Morfologia najlepiej robić rano i na czczo.Dziewczyny jak myślicie mogę zrobić morfologię o tej godzinie czy lepiej z rana jutro ?