reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja juz po. Od wczoraj plec sie nie zmienila :) a taka jestem
1501240657-aaaaaa.jpeg
1501240665-aaaaaa.jpeg
1501240684-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jaka piękna jestem.... Cudna!!

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Dziewczyny on w ogóle ani słowem się nie odezwał badał mnie dwa razy sprowadził serce i powiedział ze dla niego to jest najważniejsze a reszta nie istotna . Nic mi nie powiedział a jak zapytałam o płeć to az się obruszył .Czuje się okropnie po tej wizycie . W poniedziałek mam dentystę . Ja zwariuje chyba do tego 04.08 .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziewczyny miały podobne wyniki i nawet wyższe, myślę że nie powinnaś się tak stresować, trafiłaś na jakiegoś dziwnego lekarza, może zapisz się w między czasie gdzie indziej , a do niego na powtórkę badania (bo rozumiem , że nie musisz już płacić u niego )
Jeśli chodzi o morfologię to najlepiej rano i na czczo, wynik będzie najbardziej wiarygodny .
A teraz wypij sobie melise i postaraj się nie denerwować!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Wydałam 370 zł niby jeden z lepszych specjalistów . Zadzwonię chyba do mojej prowadzącej i powiem jak to wyglądało bo to ona mnie zapisała do niego . Nie stać mnie teraz na kolejne badanie bo muszę jeszcze do tego dentysty iść . Rozpieprzył mi tak głowę ze jak wracałam to się zamyśliłam i fotoradar zrobił mi zdjęcie .

Przepraszam Cię bardzo ale co za burak!!! Przerwał badanie, nie zbadał całej reszty, nie odpowiedział na Twoje pytanie kazał przyjść za tydzień i wziął pieniądze??? Masakra niektórzy nie mają za grosz honoru.

Dziewczyny jak myślicie mogę zrobić morfologię o tej godzinie czy lepiej z rana jutro ?

Morfologia najlepiej robić rano i na czczo.
Co do badania to czy dziecko się nie ruszyło przypadkiem?
Wtedy zawsze tętno jest wyższe niż w stanie spoczynku. Ja jak moja córcia w brzuszku spała to miałam jej tętno między 120-145, a jak się ruszala to skakalo właśnie w granicach 170-175 (na każdym ktg a miałam ich chyba że 100 w ciąży :) )
Kurcze,ja chyba a też bym poszła do innego, bo taki to tylko wkurzy niepotrzebnie być może.
Co do zębów...nie wiem czy mają aż taki wpływ na dziecko,ale ja miałam w ciąży stan zapalny jakoś w 2 trymestrze, miałam leczone że znieczuleniem i wszystko było ok.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny umówiłam się do innego lekarza na poniedziałek . Zrobie jeszcze raz te prenatalne .Pożyczę kasę od teściowej . Już po samej rozmowie przez tel był przemiły i jak mu opowiedziałam co mnei spotkało to powiedział ze to niedopuszczalne . Zrobiłam tez morfologię i troszkę te wyniki nie takie .
1501253431-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry