reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny on w ogóle ani słowem się nie odezwał badał mnie dwa razy sprowadził serce i powiedział ze dla niego to jest najważniejsze a reszta nie istotna . Nic mi nie powiedział a jak zapytałam o płeć to az się obruszył .Czuje się okropnie po tej wizycie . W poniedziałek mam dentystę . Ja zwariuje chyba do tego 04.08 .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Lekarz przerwał badanie ,serce dziecka bije za szybko . Mam przyjść jeszcze raz za tydzień i pójść do dentysty sprawdzić zęby . Chce mi się wyć .

Idiota.....
Powinien wykonać całe badanie a za tydzień sprawdzić serduszko .Ale widać mu się nie chciało ..... Co za ludzie nie zdają sobie sprawy z jakim strachem puścił Cię do domu .
To był specjalista z certyfikatem ........

Wystarczy stres matki i tętno u dziecka wzrasta a ciężko się nie denerwowac na prenatalnych

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

1501235544-aaaaaa.png
sorry dziewczyny ze tak wypisuje ale nienawidzę takich lekarzy, mnie tez lekarz wystraszył martwa ciąża puste jajo 10dni byłam zrozpaczona i po co?!

Lekarz przerwał badanie ,serce dziecka bije za szybko . Mam przyjść jeszcze raz za tydzień i pójść do dentysty sprawdzić zęby . Chce mi się wyć .

A czy Twoje nerwy nie mogą wpłynąć na szybsze bicie serca dziecka? Z tego co dziewczyny piszą to jest w porządku. Dzwoń do swojej lekarki i pytaj co o tym myśli. Może trafiłaś do jakiegoś czepialskiego doktora w złym humorze! Nie wierzę że ten wynik jest zły!

Wydałam 370 zł niby jeden z lepszych specjalistów . Zadzwonię chyba do mojej prowadzącej i powiem jak to wyglądało bo to ona mnie zapisała do niego . Nie stać mnie teraz na kolejne badanie bo muszę jeszcze do tego dentysty iść . Rozpieprzył mi tak głowę ze jak wracałam to się zamyśliłam i fotoradar zrobił mi zdjęcie .

Wydałam 370 zł niby jeden z lepszych specjalistów . Zadzwonię chyba do mojej prowadzącej i powiem jak to wyglądało bo to ona mnie zapisała do niego . Nie stać mnie teraz na kolejne badanie bo muszę jeszcze do tego dentysty iść . Rozpieprzył mi tak głowę ze jak wracałam to się zamyśliłam i fotoradar zrobił mi zdjęcie .

Ja bym nie szla do żadnego dentysty tylko do kogoś innego. A za te wizytę za tydzień rozumiem u niego za darmo tak?? To jest chore co on Ci powiedzial

reklama

Dzwoń do swojej dr prowadzącej....

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Do góry