reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny on w ogóle ani słowem się nie odezwał badał mnie dwa razy sprowadził serce i powiedział ze dla niego to jest najważniejsze a reszta nie istotna . Nic mi nie powiedział a jak zapytałam o płeć to az się obruszył .Czuje się okropnie po tej wizycie . W poniedziałek mam dentystę . Ja zwariuje chyba do tego 04.08 .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Lekarz przerwał badanie ,serce dziecka bije za szybko . Mam przyjść jeszcze raz za tydzień i pójść do dentysty sprawdzić zęby . Chce mi się wyć .

Idiota.....
Powinien wykonać całe badanie a za tydzień sprawdzić serduszko .Ale widać mu się nie chciało ..... Co za ludzie nie zdają sobie sprawy z jakim strachem puścił Cię do domu .
To był specjalista z certyfikatem ........

Wystarczy stres matki i tętno u dziecka wzrasta a ciężko się nie denerwowac na prenatalnych

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

1501235544-aaaaaa.png
sorry dziewczyny ze tak wypisuje ale nienawidzę takich lekarzy, mnie tez lekarz wystraszył martwa ciąża puste jajo 10dni byłam zrozpaczona i po co?!

Lekarz przerwał badanie ,serce dziecka bije za szybko . Mam przyjść jeszcze raz za tydzień i pójść do dentysty sprawdzić zęby . Chce mi się wyć .

A czy Twoje nerwy nie mogą wpłynąć na szybsze bicie serca dziecka? Z tego co dziewczyny piszą to jest w porządku. Dzwoń do swojej lekarki i pytaj co o tym myśli. Może trafiłaś do jakiegoś czepialskiego doktora w złym humorze! Nie wierzę że ten wynik jest zły!

Wydałam 370 zł niby jeden z lepszych specjalistów . Zadzwonię chyba do mojej prowadzącej i powiem jak to wyglądało bo to ona mnie zapisała do niego . Nie stać mnie teraz na kolejne badanie bo muszę jeszcze do tego dentysty iść . Rozpieprzył mi tak głowę ze jak wracałam to się zamyśliłam i fotoradar zrobił mi zdjęcie .

Wydałam 370 zł niby jeden z lepszych specjalistów . Zadzwonię chyba do mojej prowadzącej i powiem jak to wyglądało bo to ona mnie zapisała do niego . Nie stać mnie teraz na kolejne badanie bo muszę jeszcze do tego dentysty iść . Rozpieprzył mi tak głowę ze jak wracałam to się zamyśliłam i fotoradar zrobił mi zdjęcie .

Ja bym nie szla do żadnego dentysty tylko do kogoś innego. A za te wizytę za tydzień rozumiem u niego za darmo tak?? To jest chore co on Ci powiedzial

reklama

Dzwoń do swojej dr prowadzącej....

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Do góry