reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny umówiłam się do innego lekarza na poniedziałek . Zrobie jeszcze raz te prenatalne .Pożyczę kasę od teściowej . Już po samej rozmowie przez tel był przemiły i jak mu opowiedziałam co mnei spotkało to powiedział ze to niedopuszczalne . Zrobiłam tez morfologię i troszkę te wyniki nie takie .
1501253431-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Morfologia jak w ciąży wg mnie czyli ok.
Dobrze że się umówiłaś na wizytę u innego lekarza.

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Dziewczyny on w ogóle ani słowem się nie odezwał badał mnie dwa razy sprowadził serce i powiedział ze dla niego to jest najważniejsze a reszta nie istotna . Nic mi nie powiedział a jak zapytałam o płeć to az się obruszył .Czuje się okropnie po tej wizycie . W poniedziałek mam dentystę . Ja zwariuje chyba do tego 04.08 .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Idź do innego lekarza

[emoji127] 28.10.2017

Dziewczyny umówiłam się do innego lekarza na poniedziałek . Zrobie jeszcze raz te prenatalne .Pożyczę kasę od teściowej . Już po samej rozmowie przez tel był przemiły i jak mu opowiedziałam co mnei spotkało to powiedział ze to niedopuszczalne . Zrobiłam tez morfologię i troszkę te wyniki nie takie .
1501253431-aaaaaa.jpeg

Ja leukocyty cala ciaze mialam na poziomie 19...po ciazy wrocily do normy...

1501253431-aaaaaa.jpeg

Wydaje mi się że jednak morfologia powinna być na czczo, zrób jutro jeszcze raz może. I zgadzam się ze to jest niedopuszczalne, bardzo dobrze że idziesz to sprawdzić gdzie indziej. Najgorsze jest to że zapewne wszystko jest w porządku a taki debil zaszczepil już w Tobie ziarnko niepokoju.

Ostatnia edycja:
Chciałam wam wszystkim podziękować z całego serca za komentarze wsparcia i opinie . Ten dzień był straszny i nie sądziłam ze po tej walce o dziecko spotka mnie jeszcze takie coś . Chuchamy dmuchamy na wszystko , pakujemy w siebie leki by ta ciąża miała szanse i wydajemy ostatnie pieniądze i myśle ze lekarze w takich klinikach prywatnych powinni być ponad przeciętna empatyczni ale widocznie przesyt naszych pieniędzy robi swoje . Wiecie co było najgorsze w dzisiejszej wizycie . Kazał mi się ubrać i wyjść oddać krew bo dziecko było tak ułożone ze nic nie widział . Jak wróciłam stał przed wejście jarał fajkę i rozmawiał przez tel przez 10 min a za mną robiła się kolejka . Wszedł do gabinetu śmierdzący i nawet nie umył rak i zaczął mnie badać . Myślałam ze się porzygam przysięgam . Może i ma certyfikaty i jest dobry w tym co robi ale etyki zawodowej zero !!!

Chciałam wam wszystkim podziękować z całego serca za komentarze wsparcia i opinie . Ten dzień był straszny i nie sądziłam ze po tej walce o dziecko spotka mnie jeszcze takie coś . Chuchamy dmuchamy na wszystko , pakujemy w siebie leki by ta ciąża miała szanse i wydajemy ostatnie pieniądze i myśle ze lekarze w takich klinikach prywatnych powinni być ponad przeciętna empatyczni ale widocznie przesyt naszych pieniędzy robi swoje . Wiecie co było najgorsze w dzisiejszej wizycie . Kazał mi się ubrać i wyjść oddać krew bo dziecko było tak ułożone ze nic nie widział . Jak wróciłam stał przed wejście jarał fajkę i rozmawiał przez tel przez 10 min a za mną robiła się kolejka . Wszedł do gabinetu śmierdzący i nawet nie umył rak i zaczął mnie badać . Myślałam ze się porzygam przysięgam . Może i ma certyfikaty i jest dobry w tym co robi ale etyki zawodowej zero !!!

Zobaczysz w poniedziałek poprawi Ci się humor [emoji5] naprawdę niektórym sodówka uderza do głowy. Ja bym w ogóle nie zapłaciła .... skoro Cię nie zbadał

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

reklama
Zobaczysz w poniedziałek poprawi Ci się humor [emoji5] naprawdę niektórym sodówka uderza do głowy. Ja bym w ogóle nie zapłaciła .... skoro Cię nie zbadał

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Wyobraź sobie ze oni najpierw kazali mi zapłaci bez tego nawet krwi nie chciała pobrać .

Do góry