reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny umówiłam się do innego lekarza na poniedziałek . Zrobie jeszcze raz te prenatalne .Pożyczę kasę od teściowej . Już po samej rozmowie przez tel był przemiły i jak mu opowiedziałam co mnei spotkało to powiedział ze to niedopuszczalne . Zrobiłam tez morfologię i troszkę te wyniki nie takie .
1501253431-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Morfologia jak w ciąży wg mnie czyli ok.
Dobrze że się umówiłaś na wizytę u innego lekarza.

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Dziewczyny on w ogóle ani słowem się nie odezwał badał mnie dwa razy sprowadził serce i powiedział ze dla niego to jest najważniejsze a reszta nie istotna . Nic mi nie powiedział a jak zapytałam o płeć to az się obruszył .Czuje się okropnie po tej wizycie . W poniedziałek mam dentystę . Ja zwariuje chyba do tego 04.08 .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Idź do innego lekarza

[emoji127] 28.10.2017

Dziewczyny umówiłam się do innego lekarza na poniedziałek . Zrobie jeszcze raz te prenatalne .Pożyczę kasę od teściowej . Już po samej rozmowie przez tel był przemiły i jak mu opowiedziałam co mnei spotkało to powiedział ze to niedopuszczalne . Zrobiłam tez morfologię i troszkę te wyniki nie takie .
1501253431-aaaaaa.jpeg

Ja leukocyty cala ciaze mialam na poziomie 19...po ciazy wrocily do normy...

1501253431-aaaaaa.jpeg

Wydaje mi się że jednak morfologia powinna być na czczo, zrób jutro jeszcze raz może. I zgadzam się ze to jest niedopuszczalne, bardzo dobrze że idziesz to sprawdzić gdzie indziej. Najgorsze jest to że zapewne wszystko jest w porządku a taki debil zaszczepil już w Tobie ziarnko niepokoju.

Ostatnia edycja:
Chciałam wam wszystkim podziękować z całego serca za komentarze wsparcia i opinie . Ten dzień był straszny i nie sądziłam ze po tej walce o dziecko spotka mnie jeszcze takie coś . Chuchamy dmuchamy na wszystko , pakujemy w siebie leki by ta ciąża miała szanse i wydajemy ostatnie pieniądze i myśle ze lekarze w takich klinikach prywatnych powinni być ponad przeciętna empatyczni ale widocznie przesyt naszych pieniędzy robi swoje . Wiecie co było najgorsze w dzisiejszej wizycie . Kazał mi się ubrać i wyjść oddać krew bo dziecko było tak ułożone ze nic nie widział . Jak wróciłam stał przed wejście jarał fajkę i rozmawiał przez tel przez 10 min a za mną robiła się kolejka . Wszedł do gabinetu śmierdzący i nawet nie umył rak i zaczął mnie badać . Myślałam ze się porzygam przysięgam . Może i ma certyfikaty i jest dobry w tym co robi ale etyki zawodowej zero !!!

Chciałam wam wszystkim podziękować z całego serca za komentarze wsparcia i opinie . Ten dzień był straszny i nie sądziłam ze po tej walce o dziecko spotka mnie jeszcze takie coś . Chuchamy dmuchamy na wszystko , pakujemy w siebie leki by ta ciąża miała szanse i wydajemy ostatnie pieniądze i myśle ze lekarze w takich klinikach prywatnych powinni być ponad przeciętna empatyczni ale widocznie przesyt naszych pieniędzy robi swoje . Wiecie co było najgorsze w dzisiejszej wizycie . Kazał mi się ubrać i wyjść oddać krew bo dziecko było tak ułożone ze nic nie widział . Jak wróciłam stał przed wejście jarał fajkę i rozmawiał przez tel przez 10 min a za mną robiła się kolejka . Wszedł do gabinetu śmierdzący i nawet nie umył rak i zaczął mnie badać . Myślałam ze się porzygam przysięgam . Może i ma certyfikaty i jest dobry w tym co robi ale etyki zawodowej zero !!!

Zobaczysz w poniedziałek poprawi Ci się humor [emoji5] naprawdę niektórym sodówka uderza do głowy. Ja bym w ogóle nie zapłaciła .... skoro Cię nie zbadał

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

reklama
Zobaczysz w poniedziałek poprawi Ci się humor [emoji5] naprawdę niektórym sodówka uderza do głowy. Ja bym w ogóle nie zapłaciła .... skoro Cię nie zbadał

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Wyobraź sobie ze oni najpierw kazali mi zapłaci bez tego nawet krwi nie chciała pobrać .

Do góry