reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Rozmawiałam z moja lekarka . Powiedziała ze nie mógł mi wpisać dziś tego wyniki bo w jakimś tam systemie przeliczyło by ze dziecko chore. Kazała jutro zrobić morfologię i CRP . Dała numer do kliniki dentystycznej gdzie przyjmą mnie na cito i posprawdzają wszystko . Mówi ze trzeba wykluczyć stan zapalny i mam się uspokoić bo ten wynik nie jest najgorszy ale powinien być lepszy .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Rozmawiałam z moja lekarka . Powiedziała ze nie mógł mi wpisać dziś tego wyniki bo w jakimś tam systemie przeliczyło by ze dziecko chore. Kazała jutro zrobić morfologię i CRP . Dała numer do kliniki dentystycznej gdzie przyjmą mnie na cito i posprawdzają wszystko . Mówi ze trzeba wykluczyć stan zapalny i mam się uspokoić bo ten wynik nie jest najgorszy ale powinien być lepszy .

Ja byłam u kilku lekarzy i żaden mi nie powiedział, ze to zły wynik. Tak samo mialam u specjalisty prenatalne, tak samo ma wg norm i jakos mu nie wyszło dziecko chore. Naprawdę nie stresuj się. Zrób jak lekarka Ci powiedziała, ale nie fiksuj.

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Dziewczyny jak myślicie mogę zrobić morfologię o tej godzinie czy lepiej z rana jutro ?

Dziewczyny jak myślicie mogę zrobić morfologię o tej godzinie czy lepiej z rana jutro ?

Zrób rano. Nie stresuj się,posprawdzaj zęby. Moim zdaniem lekarz przesadził....Widzisz,że dziewczyny miały wynik podobny do Twojego i wszystko jest okey. Także głowa do góry, będzie dobrze -musi być

Zrób rano. Nie stresuj się,posprawdzaj zęby. Moim zdaniem lekarz przesadził....Widzisz,że dziewczyny miały wynik podobny do Twojego i wszystko jest okey. Także głowa do góry, będzie dobrze -musi być
Kurde a mnie wczoraj tak ząb bolał jak się gorącego napiłam ale myślałam że to nadwrażliwość mi się odezwała ... Rety to lecę i ja do dentysty...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Dziewczyny on w ogóle ani słowem się nie odezwał badał mnie dwa razy sprowadził serce i powiedział ze dla niego to jest najważniejsze a reszta nie istotna . Nic mi nie powiedział a jak zapytałam o płeć to az się obruszył .Czuje się okropnie po tej wizycie . W poniedziałek mam dentystę . Ja zwariuje chyba do tego 04.08 .

A nie mozesz isc do kogos innego?

Dziewczyny on w ogóle ani słowem się nie odezwał badał mnie dwa razy sprowadził serce i powiedział ze dla niego to jest najważniejsze a reszta nie istotna . Nic mi nie powiedział a jak zapytałam o płeć to az się obruszył .Czuje się okropnie po tej wizycie . W poniedziałek mam dentystę . Ja zwariuje chyba do tego 04.08 .

Idź do jakiegoś innego lekarza... Skonsultować... Nie sądzę żeby stan uzębienia miał taki wpływ... Chyba żeby to był już duży stan zapalny ale raczej byś to czuła...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Ja juz po. Od wczoraj plec sie nie zmienila :) a taka jestem
1501240657-aaaaaa.jpeg
1501240665-aaaaaa.jpeg
1501240684-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tam wyzej jest raczka, stopki (po jednej na kazdym zdjeciu), no i moja Żywka

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry