reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja rodze zima[emoji13] jasne mnie nie przekonują, sadza na taki spadnie i jest tragedia

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Bebetto ma takie materialy, ze latwo sie te wozki czysci [emoji4] Nie wiem czy z sadzy tez, ale czekolada, keczup, soki - podobno sie spieraja.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny które z was na prenatalnych dowiedziały się jaka płeć ? Ciekawa jestem czy coś będzie widać.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mi na prenatalnych powiedzial ze jedna dzidzia to na 80% dziewczynka [emoji6] a przy drugiej nie bylo widac, 2 tyg pozniej już mialam ze jedno na 100% dziewczynka a drugi 80% chlopak [emoji5]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja brałam femibion ale miałam po nim strasznie duże żelazo i przerzuciłam się na Falvit mama bo ma mniej żelaza.

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
No to ja miałam niedobór żelaza i dodatkowo jeszcze żelazo brałam.
Tez brałam femibion 2

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Macie jakieś pomysły na mdłości -nie wymioty a mdłości. ...mdli mnie całymi dniami :( Na mięso nie mogę patrzeć. ....najchętniej jadlabym chleb z serem, a I on nie jest zbyt smaczny.
Na mięso i ja nie mogłam patrzeć.
Co do mdlisci. Z rana woda z cytryna, imbir. Mi nic nie pomogło niestety

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Tak na skierowaniu bylo tylko ze ciaza z in vitro...

Ja tez mam skierowanie nie jestem w grupie ryzyka ze względu na wiek, po prostu klinika ma kontrakt z NFZ na badania prenatalne i woli żeby skorzystały ich pacjentki niż z zewnatrz a druga rzecz to żeby NFZ podpisał kolejny kontrakt to musisz wykorzystać obecny i takie kolo zamknięte :) nie ma się czego bać tylko się cieszyć że chociaż za jakieś badania nie trzeba płacić. Do tego na skierowaniu mam zaznaczona jedna z 3opcji do wyboru(że na usg wyszły nieprawidłowości) - choć wszystko było prawidłowo tylko lekarz musiał coś zaznaczyć :)

Dziewczyny inny wózek wpadł mi w oko. Który Wam się bardziej podoba?
1501170269-aaaaaa.png
1501170279-aaaaaa.png

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Granatowy

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Ja tez mam skierowanie nie jestem w grupie ryzyka ze względu na wiek, po prostu klinika ma kontrakt z NFZ na badania prenatalne i woli żeby skorzystały ich pacjentki niż z zewnatrz a druga rzecz to żeby NFZ podpisał kolejny kontrakt to musisz wykorzystać obecny i takie kolo zamknięte :) nie ma się czego bać tylko się cieszyć że chociaż za jakieś badania nie trzeba płacić. Do tego na skierowaniu mam zaznaczona jedna z 3opcji do wyboru(że na usg wyszły nieprawidłowości) - choć wszystko było prawidłowo tylko lekarz musiał coś zaznaczyć :)
Dzisiaj dzwonię aby się umówić, słyszałam,że są wielkie kolejki :(

Do góry