katharina203
Fanka BB :)
Tak na skierowaniu bylo tylko ze ciaza z in vitro...Ooo I tez wskazaniem było in vitro?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak na skierowaniu bylo tylko ze ciaza z in vitro...Ooo I tez wskazaniem było in vitro?
Ja bralam femibion 2 taki jak ci lekarz polecil...Jakie witaminy bierzecie w ciąży? Mi lekarz kazał femibion natan 2 ale to strasznie drogie. ...jest coś tańszego?
Mi kochana też bardziej się podoba granatowy ale musisz mieć na uwadze porę roku w której głównie pojazd będzie użytkowany... Na wiosnę i lato lepszy będzie jaśniejszy....Dziewczyny inny wózek wpadł mi w oko. Który Wam się bardziej podoba?
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Ja po falvit mama codziennie wymiotowalamJa brałam femibion ale miałam po nim strasznie duże żelazo i przerzuciłam się na Falvit mama bo ma mniej żelaza.
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Ja rodze zima[emoji13] jasne mnie nie przekonują, sadza na taki spadnie i jest tragediaMi kochana też bardziej się podoba granatowy ale musisz mieć na uwadze porę roku w której głównie pojazd będzie użytkowany... Na wiosnę i lato lepszy będzie jaśniejszy....
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Myślę że to zależy od dobrej woli lekarza i co napisze na skierowaniu[emoji4]Ja mialam 31 i za darmo na nfz mialam...
Mi też się podoba bardziej granatowy [emoji6]Dziewczyny inny wózek wpadł mi w oko. Który Wam się bardziej podoba?
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Ja, na drugich Na pierwszych malo bylo widac.Dziewczyny które z was na prenatalnych dowiedziały się jaka płeć ? Ciekawa jestem czy coś będzie widać.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tez mialam miesowstret. W sumie do tej pory mam poza jakimis niedlugimi odcinkami czasuMacie jakieś pomysły na mdłości -nie wymioty a mdłości. ...mdli mnie całymi dniami Na mięso nie mogę patrzeć. ....najchętniej jadlabym chleb z serem, a I on nie jest zbyt smaczny.
Mama dha plus. Z tym ze nie wiem czy to tansze. Zamawialam przez internet wiec z tej racji nie bylo tak zle cenowo.Jakie witaminy bierzecie w ciąży? Mi lekarz kazał femibion natan 2 ale to strasznie drogie. ...jest coś tańszego?