reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny byłam dziś na badaniach , z tego co widzę cukrzycy nie mam [emoji16]
Ale zastanawia mnie ta toxo ,
1500479135-aaaaaa.jpeg

bo w lutym przed transferem miałam robione i igg i igm było ujemne , z kwietnia igm ujemne, i dziś niby że przebyte? (Dziś było robione w innym labolatorium, bo skierowanie na nfz)
Myślicie że jest ok ? Stresa mam !!!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie mi wczoraj lekarz kazał powtórzyć i toxoplazmozę i grupę krwi. Nie wiem po co. Miałam już robione. Wypatrzył różnicę w wadze dzieci większą niż na połówkowych i boję się, że coś podejrzewa tylko nic mi nie powiedział.
A nie wiecie czy na krzywą cukrową trzeba się jakoś specjalnie przygotować?

reklama
Maskara dziewczyny mój brzuch póki co jest mały a ja ledwo zrobiłam hybrydę na stopach [emoji31]a co dalej !!! Przeraża mnie to ze nie będę swojej piśki nie długo widzieć [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mam tak samo. A depilacja to jakaś porażka [emoji6] [emoji23] trudno, jak będzie niedokładnie to będzie. Lekarz ma badać a nie zwiedzać [emoji12] [emoji12] [emoji23]

No wlasnie mi wczoraj lekarz kazał powtórzyć i toxoplazmozę i grupę krwi. Nie wiem po co. Miałam już robione. Wypatrzył różnicę w wadze dzieci większą niż na połówkowych i boję się, że coś podejrzewa tylko nic mi nie powiedział.
A nie wiecie czy na krzywą cukrową trzeba się jakoś specjalnie przygotować?
Wydaje mi się, że toxo każą powtarzać czy coś się nie zmieniło jeśli nie była przebyta. Co do grupy krwi to nie wiem czemu.
Co do krzywej to wiadomo na czczo. Najlepiej kupić glukozę cytrynowa a jak nie ma to do zwykłej wcisnąć trochę soku z cytryny. Dałam radę ale było ciężko. Im dłużej siedząca tym gorzej było. No i czekasz w diagnostyce 2h nie wychodząc. Tak wyglądało to u mnie

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Wydaje mi się, że toxo każą powtarzać czy coś się nie zmieniło jeśli nie była przebyta. Co do grupy krwi to nie wiem czemu.
Co do krzywej to wiadomo na czczo. Najlepiej kupić glukozę cytrynowa a jak nie ma to do zwykłej wcisnąć trochę soku z cytryny. Dałam radę ale było ciężko. Im dłużej siedząca tym gorzej było. No i czekasz w diagnostyce 2h nie wychodząc. Tak wyglądało to u mnie

A gdzie da się kupić smakowo glukozę??

Co do glukozy smakowej moja przyjaciółka niedawno poszla na badanie z cytrynową to kazali Jej wracać do apteki powiedzieli ze smakowych nie robia bo fałszuje wyniki...

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

reklama

U mnie tez toxo badali 3 razy i lekarka mowila, ze tym mozna sie zarazic w kazdym momencie dlatego ona woli to kontrolowac.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry