reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No właśnie pytanie czy powinni bo ten lekarz już tam nie przyjmuje . mieszkam teraz w Szczecinie i jak pomyśle gnać tyle km po niewiadomą to nie za bardzo mi się opłaca . Wyczytałam ze mogłabym wziaść położną która nauczyła by mnie parcia bez nadwyrężania szyi ale czy to możliwe w takich emocjach .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale chyba masz jakas historie choroby... na tej podstawie powinnas miec wskazanie do cc...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale chyba masz jakas historie choroby... na tej podstawie powinnas miec wskazanie do cc...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam cała teczkę bo jestem po czołówce z tirem i troszkę tego jest . Jutro idę do niej na wizytę i powiem ze mam tylko te papiery . Dla mnie to tez głupota bo wiem ze dziś CC to nie problem tylko ona mi się trafiła pro natura [emoji35]

Myślę że ortopeda Ci wpisze. Idź prywatnie na wizytę, przecież implanty Masz nic nie sciemniasz, weź jakąś kartę wypisowa z operacji i nie powinno być problemu.

Niestety ortopeda odpada musi być neurochirurg bo kiedyś jak poszłam do ortopedy to powiedział ze to nie jego działka [emoji12]

Super pomysł [emoji846] Hmm mi lekarka zabroniła sushi a uwielbiam ! My w tym roku tez mamy 5 lat i w sumie narazie brak pomysłu bo u nas to tak wszystko na raz . 13.09 mój ma urodziny 18.09 ja mam urodziny 19.09 mamy rocznice i jeszcze 16.09 wypadło nam wesele kuzynki . Chyba w tym roku odpuszczę [emoji12]

Ropuszko, bralysmy ślub tego samego dnia !! I moja babcia z dziadkiem.tez !! Hahaha, tylko , że ja 8 lat temu , a babcia 60 :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny byłam dziś na badaniach , z tego co widzę cukrzycy nie mam [emoji16]
Ale zastanawia mnie ta toxo ,
1500479135-aaaaaa.jpeg

bo w lutym przed transferem miałam robione i igg i igm było ujemne , z kwietnia igm ujemne, i dziś niby że przebyte? (Dziś było robione w innym labolatorium, bo skierowanie na nfz)
Myślicie że jest ok ? Stresa mam !!!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny byłam dziś na badaniach , z tego co widzę cukrzycy nie mam [emoji16]
Ale zastanawia mnie ta toxo ,
1500479135-aaaaaa.jpeg

bo w lutym przed transferem miałam robione i igg i igm było ujemne , z kwietnia igm ujemne, i dziś niby że przebyte? (Dziś było robione w innym labolatorium, bo skierowanie na nfz)
Myślicie że jest ok ? Stresa mam !!!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Jest ok :) chociaż ja w ciąży juz nie robilam, ale masz przebyte wiec jest ok

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niestety ortopeda odpada musi być neurochirurg bo kiedyś jak poszłam do ortopedy to powiedział ze to nie jego działka [emoji12]

No to do neurochirurga-musza Ci to wypisać bez przesady. Coś musiało być z ginekolog nie tak za bardzo Ci pasowala:) a z naturalnym porodem bym nawet nie próbowała w Twoim stanie. Masz historie (teczke) choroby i czas żeby poszukac odpowiedniego lekarza na swoim terenie. Jest oczywiste że musisz mieć cc a nie jest to Twój wymysl(choć uważam że każda kobieta powinna mieć wolny wybór a nie załatwiać jakieś papierki i zezwolenia na cc)

Do góry