reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No to do neurochirurga-musza Ci to wypisać bez przesady. Coś musiało być z ginekolog nie tak za bardzo Ci pasowala:) a z naturalnym porodem bym nawet nie próbowała w Twoim stanie. Masz historie (teczke) choroby i czas żeby poszukac odpowiedniego lekarza na swoim terenie. Jest oczywiste że musisz mieć cc a nie jest to Twój wymysl(choć uważam że każda kobieta powinna mieć wolny wybór a nie załatwiać jakieś papierki i zezwolenia na cc)

Zobaczymy co jutro powie. Ja zawsze chciałam rodzic naturalnie i wiem jak mi lekarz powiedział po operacji ze tylko CC to przykro mi było. Nie żebym była sadomaso i czekała na ten ból ale myślałam ze to lepiej dla dziecka .[emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maskara dziewczyny mój brzuch póki co jest mały a ja ledwo zrobiłam hybrydę na stopach [emoji31]a co dalej !!! Przeraża mnie to ze nie będę swojej piśki nie długo widzieć [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Maskara dziewczyny mój brzuch póki co jest mały a ja ledwo zrobiłam hybrydę na stopach [emoji31]a co dalej !!! Przeraża mnie to ze nie będę swojej piśki nie długo widzieć [emoji6]

Ja golilam na czuja [emoji23][emoji23][emoji23] A w dniu porodu to mnie polozna golila, bo nie bylam przygotowana na taki obrót sprawy [emoji23]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Fakt , Bardzo dużo kubelkowych spacerowek na ulicach w UK, ale oni tu nie dbają o takie rzeczy raczej. Normalne spacerówki też są i jest ich wiele. Słynne Maclareny np. Myślę że są ok , te modele XLR chyba.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Z tym ze maclareny i tego typu parasolki to juz dla starszych dzieci. My na taki przeszliśmy jak mała miała 2 lata.

Nie robiłam krzywej w ciąży. W UK robią krzywa chyba po 32tc. W 14tc miałam +2kg , a od tamtej pory boję się wazyc... jutro może stanę na wage, Ale myślę że będzie ok +5/6... nie wiem czy to dużo na 21tc

W uk krzywa robią między 27-28 tyg. A waga myśle ze w normie .

A tak w ogóle nie kumam tego liczenia to co Ropuszka ostatnio pisała wydawało mi się ze jak jestem 10t2d to idzie mi 11t więc jestem w 11t ( nawet aplikacje tak pokazują chociaż nimi sugerować się nie można wiadomo) a lekarz mowi ze w 10. I termin porodu będzie liczył z usg prenatalnego (porównywal z tym teraz) czego też nie rozumiem jak wiadomo dokładnie kiedy doszło do zapłodnienia.
Lekarze tak liczą pełne tyg plus dni tak ja np mam 33 skończone to i tak u lekarza jest ze w 33 jestem a ja mam w głowie ze to 34. A co do dnia porodu to w pierwszej ciazy termin z transferu i usg sie pokrywał i urodziłam zgodnie z terminem a teraz jestem tydz do przodu z usg niż z transferu ( wiec zobaczę teraz jak to wyjdzie).

Oj, też mam ten problem już od dłuższego czasu. Miesiąc temu spróbowałam sama zrobić pedicure to się umeczylam jak na silowni. Pomalować już nie dałam rady... malował mi mąż... I ja i on stwierdziliśmy , że nigdy więcej...
Podobnie z... Niewymowną... na czuja golenie, A jeszcze połowa ciąży ...

Z tym ze maclareny i tego typu parasolki to juz dla starszych dzieci. My na taki przeszliśmy jak mała miała 2 lata.
Są też takie 0+ , nawet wkladki jakby gondola sa. Dziś w mother care oglądałam nawet dwa, przez to że tu ostatnio o tym gadalysmy. Takie starodawne one trochę w porównaniu do tych nowych kształtów :)

reklama
W uk krzywa robią między 27-28 tyg. A waga myśle ze w normie .
Zapomnialam.sie zwazyc. Może jutro rano będę pamiętać. Wydawało mi się że w papierach gdzieś miałam że cukier badają w 32t, Ale to może bylo, Że do 32... Nie wiem, tak czy siak , Ja jadę we środę, A to będzie koniec 22tc.
Miałaś od razu wyniki ?

Do góry