ewelin86
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No własne. Ja mialam tylko przed stymulacja, bo miałam przebyte juz toxoU mnie tez toxo badali 3 razy i lekarka mowila, ze tym mozna sie zarazic w kazdym momencie dlatego ona woli to kontrolowac.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gabrys
Mnie ciuszki w pepco się podobają Link do: PEPCO: GazetkaNa styczniówkach mamy na szczęście i podwójne mamy i potrójne [emoji6] także jest kogo pytać o radę. Gabryś piękne imię [emoji6] ja właśnie M do Lidla wysłałam bo maja byc ciuszki. Ja powoli rzeczy różne kupuję ale z ciuszkow narazie malo mam
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
No to jest gdzie wypytacNa styczniówkach mamy na szczęście i podwójne mamy i potrójne [emoji6] także jest kogo pytać o radę. Gabryś piękne imię [emoji6] ja właśnie M do Lidla wysłałam bo maja byc ciuszki. Ja powoli rzeczy różne kupuję ale z ciuszkow narazie malo mam
Jeśli nie miałaś przebytej toxo to się powtarza wynik co 3mies. Ale jeśli przebyłaś przed ciąża to powinno być ok.No wlasnie mi wczoraj lekarz kazał powtórzyć i toxoplazmozę i grupę krwi. Nie wiem po co. Miałam już robione. Wypatrzył różnicę w wadze dzieci większą niż na połówkowych i boję się, że coś podejrzewa tylko nic mi nie powiedział.
A nie wiecie czy na krzywą cukrową trzeba się jakoś specjalnie przygotować?
My z imieniem ani dla dziewczynki ani dla chłopca nie mieliśmy problemu. Od lat wybrane [emoji6] u nas rodzą się głównie chłopcy ale od jednej kuzynki może dostanę ciuszki [emoji6]No to jest gdzie wypytac
No ja od koleżanki dostawałam, wiec mało kupowałam. No i szwagierka i siostra zawsze coś kupiły. No właśnie chyba tez się z małym przejdę do lidla po jakieś portki![]()
Powiem Ci, że ja nie chcialam tego imienia, ale M mnie przekonał jak z reszta do wózka tez
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
No ja dla dziewczynki miałam wybraneMy z imieniem ani dla dziewczynki ani dla chłopca nie mieliśmy problemu. Od lat wybrane [emoji6] u nas rodzą się głównie chłopcy ale od jednej kuzynki może dostanę ciuszki [emoji6]