reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A jak ma na imię? Mi z dawniejszych czasów gdzieś mignela @vadera @MagdaM33 ale chyba się za bardzo nie udzielaja. Fajnie ze piszesz[emoji6]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Gabrys :)
Warto czasami popisać i poudzielac rad :) czasami się przydają. A jak już będziecie kompletowac wyprawkę to wtedy jest mnóstwo pytań co kupić a co nie ;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Na styczniówkach mamy na szczęście i podwójne mamy i potrójne [emoji6] także jest kogo pytać o radę. Gabryś piękne imię [emoji6] ja właśnie M do Lidla wysłałam bo maja byc ciuszki. Ja powoli rzeczy różne kupuję ale z ciuszkow narazie malo mam

Na styczniówkach mamy na szczęście i podwójne mamy i potrójne [emoji6] także jest kogo pytać o radę. Gabryś piękne imię [emoji6] ja właśnie M do Lidla wysłałam bo maja byc ciuszki. Ja powoli rzeczy różne kupuję ale z ciuszkow narazie malo mam

Mnie ciuszki w pepco się podobają Link do: PEPCO: Gazetka

Wcześniej jak jeszcze 14tc byłam wpadłam na wyprzedaże tam... noo za 100 kupiłam reklamówkę nowych ciuchów :)

No to jest gdzie wypytac :)
No ja od koleżanki dostawałam, wiec mało kupowałam. No i szwagierka i siostra zawsze coś kupiły. No właśnie chyba tez się z małym przejdę do lidla po jakieś portki :D
Powiem Ci, że ja nie chcialam tego imienia, ale M mnie przekonał jak z reszta do wózka tez :)

No wlasnie mi wczoraj lekarz kazał powtórzyć i toxoplazmozę i grupę krwi. Nie wiem po co. Miałam już robione. Wypatrzył różnicę w wadze dzieci większą niż na połówkowych i boję się, że coś podejrzewa tylko nic mi nie powiedział.
A nie wiecie czy na krzywą cukrową trzeba się jakoś specjalnie przygotować?
Jeśli nie miałaś przebytej toxo to się powtarza wynik co 3mies. Ale jeśli przebyłaś przed ciąża to powinno być ok.
Ja przed transferem robiłam i nie miałam przebytej a z wczorajszego wyniku wychodzi ze niby tak ( wczorajsze było robione w innym labolatorium) teraz tak się boję, jutro mam wizytę i pewnie powtórzę badania w tym co zawsze , mam nadzieję że to błąd jakiś!!! Wczoraj wysłałam to zdjęcie wyników lekarce , i mi odpisała że dziwne ,że sprawdzi i zadzwoni dziś do mnie.
A co do krzywej cukrowej to trzeba być na czczo i przez 2 h nie spacerować siedzieć na pupie[emoji4] .Ja dzień wcześniej normalnie jadłam tak jak zawsze , by wynik był wiarygodny.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

No to jest gdzie wypytac :)
No ja od koleżanki dostawałam, wiec mało kupowałam. No i szwagierka i siostra zawsze coś kupiły. No właśnie chyba tez się z małym przejdę do lidla po jakieś portki :D
Powiem Ci, że ja nie chcialam tego imienia, ale M mnie przekonał jak z reszta do wózka tez :)

My z imieniem ani dla dziewczynki ani dla chłopca nie mieliśmy problemu. Od lat wybrane [emoji6] u nas rodzą się głównie chłopcy ale od jednej kuzynki może dostanę ciuszki [emoji6]

reklama
My z imieniem ani dla dziewczynki ani dla chłopca nie mieliśmy problemu. Od lat wybrane [emoji6] u nas rodzą się głównie chłopcy ale od jednej kuzynki może dostanę ciuszki [emoji6]

No ja dla dziewczynki miałam wybrane :) a dla chlopca m wybierał. Taki był układ :)

Do góry