@Ropuszka666 masz zajebiaszcze zdjęcie profilowe!
reklama
Ropuszka666
Fanka BB :)
Cybexy są super ale wiesz teraz Jeszcze podskocza z ceną przez Lewandowskich
Tak tylko ze ona dostaje je za darmo [emoji846]ostatnio teściowa powiedziała ze odłoży z emerytury i kupi nam wózek tylko ze myślała ze to koszt 1000 zł [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ropuszka666
@Ropuszka666 masz zajebiaszcze zdjęcie profilowe!
Chyba rok temu gdzieś je znalazłam i się doczekałam by je użyć [emoji16][emoji16]
Tak tylko ze ona dostaje je za darmo [emoji846]ostatnio teściowa powiedziała ze odłoży z emerytury i kupi nam wózek tylko ze myślała ze to koszt 1000 zł [emoji12]
Właśnie miałam powiedzieć że powinnaś również zapytać o zdanie teściowej wybierając wózek
M@gda
Moderatorka
Kropka, a kim jestes zawodowo?Kochana jeśli mogę coś powiedzieć z zawodowego doświadczenia ta spacerówka jest bardzo nieergonomiczna i robi "krzywde" dzieciom.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kropka, a kim jestes zawodowo?
Fizjoterapeuta, rehabilituje noworodki i niemowlęta
M@gda
Moderatorka
Zajefajnie... nie opedzisz sie ode mnie. A skad jestes?Fizjoterapeuta, rehabilituje noworodki i niemowlęta
Zajefajnie... nie opedzisz sie ode mnie. A skad jestes?
Siedzę w domu i się nudzę więc bardo chętnie poodpowiadam na pytania szczególnie że tęskni mi się za praca a jestem z Czestochowy
ewelin86
O gdybym zaglądała czesciej na forum to bym wypytala jak ćwiczyć mojego małegoFizjoterapeuta, rehabilituje noworodki i niemowlęta
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ewelin86
A powiedz mi da się jakoś zmotywować 7mc niemowlaka do ćwiczeń? Bo ja opuściłam sobie ostatnio bo robi wszystko byle nie ćwiczyć. Dziś udało mi się poćwiczyć tylko 2 ćwiczenia i to tylko 5 powtórzeń :/Siedzę w domu i się nudzę więc bardo chętnie poodpowiadam na pytania szczególnie że tęskni mi się za praca a jestem z Czestochowy
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom