reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

No i przechwaliłam ! Wczoraj dostałam okropna migrenę i trzyma do dziś . Gdzieś wyczytałam ze to może być wina wysokiego progesteronu . Co do zakupów to Ja się blokuje do póki nie poznam płci . Ale jak tylko się dowiemy to wiem ze wpadnę w szał [emoji12] nie wierze w przesądy i w sumie nawet rozglądam się za wózkiem bo ten który mi się podoba nowy jest drogi wiec jak trafi się używany w dobrych pieniądzach to odrazu biorę [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mnie wczoraj tak głowa bolała że nie mogłam z telefonu nawet korzystać. Ale dzisiaj już lepiej. Mi się ten wózek podoba wizualnie
1500286158-aaaaaa.png

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

reklama
Mnie wczoraj tak głowa bolała że nie mogłam z telefonu nawet korzystać. Ale dzisiaj już lepiej. Mi się ten wózek podoba wizualnie
1500286158-aaaaaa.png

Ja mam dwa w sumie jeden widziałam na żywo piękny ale cena kosmos. Tego drugiego nie miałam możliwości a po ostatniej wizycie w sklepie z wózkami stwierdziłam ze obowiązkowo trzeba zobaczyć w realu zanim się kupi w necie bo na zdjęciach wszystko super a później okazuje się niezły badziew a jednak to będzie najważniejszy pojazd w moim życiu [emoji12] .
1500286500-aaaaaa.jpeg
1500286516-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam dwa w sumie jeden widziałam na żywo piękny ale cena kosmos. Tego drugiego nie miałam możliwości a po ostatniej wizycie w sklepie z wózkami stwierdziłam ze obowiązkowo trzeba zobaczyć w realu zanim się kupi w necie bo na zdjęciach wszystko super a później okazuje się niezły badziew a jednak to będzie najważniejszy pojazd w moim życiu [emoji12] .
1500286500-aaaaaa.jpeg
1500286516-aaaaaa.jpeg

Fajne. Też chcę na żywo zobaczyc ale narazie kwitne w lozku. Poza tym na początku grudnia będziemy chyba kupować dopiero

Fajne. Też chcę na żywo zobaczyc ale narazie kwitne w lozku. Poza tym na początku grudnia będziemy chyba kupować dopiero

Ja tez myśle o listopadzie bo grudzień znowu święta i nie wiem skąd naprodukować tych pieniędzy [emoji12]ale jakby się trafiła okazja to wiem ze kupię wcześniej . Moja przyjaciółka w 7 miesiącu trafiła do szpitala i leżała już do końca i niestety została bez niczego . Na pewno ja nie chce takiej sytuacji bo mój M to na bank nie ogarnie

Ja tez myśle o listopadzie bo grudzień znowu święta i nie wiem skąd naprodukować tych pieniędzy [emoji12]ale jakby się trafiła okazja to wiem ze kupię wcześniej . Moja przyjaciółka w 7 miesiącu trafiła do szpitala i leżała już do końca i niestety została bez niczego . Na pewno ja nie chce takiej sytuacji bo mój M to na bank nie ogarnie

Moj wiem ze ogarnie a istnieje taka możliwość ze od teraz do końca ciąży będę lezec. A w grudniu właśnie dostaniemy dodatkową kasę [emoji6]

Moj wiem ze ogarnie a istnieje taka możliwość ze od teraz do końca ciąży będę lezec. A w grudniu właśnie dostaniemy dodatkową kasę [emoji6]

Matko jak Ja wam zazdroszczę tych facetów . Ja to całe życie się zarzekałam ze nie wezmę takiego jak mój Ojciec i co zawsze było to samo . Przynieś wynieś pozamiataj .Ja mam jedynaka rozpieszczonego przez Mamusie i niestety mam tylko nadzieje ze jak dziecko się urodzi to się ogarnie . Choć z drugiej strony ma dobre serce i wiem ze mnie kocha wiec chyba dlatego to znoszę . W tych czasach to ciężko o kogoś kto będzie Cie szanował . U mnie na lutówkach dziewczyny narzekają ze musza za wizytę zapłacić a jak ja pomyśle ile poszło kasy na invitro badania leki to stwierdzam ze nie którzy naprawdę nie wiedza co to są wydatki na dziecko .

reklama
Matko jak Ja wam zazdroszczę tych facetów . Ja to całe życie się zarzekałam ze nie wezmę takiego jak mój Ojciec i co zawsze było to samo . Przynieś wynieś pozamiataj .Ja mam jedynaka rozpieszczonego przez Mamusie i niestety mam tylko nadzieje ze jak dziecko się urodzi to się ogarnie . Choć z drugiej strony ma dobre serce i wiem ze mnie kocha wiec chyba dlatego to znoszę . W tych czasach to ciężko o kogoś kto będzie Cie szanował . U mnie na lutówkach dziewczyny narzekają ze musza za wizytę zapłacić a jak ja pomyśle ile poszło kasy na invitro badania leki to stwierdzam ze nie którzy naprawdę nie wiedza co to są wydatki na dziecko .

Hehe no my w piatek wydalismy 500zl a badan nie zrobilam jeszcze nawet. Co do M to właśnie gotuje obiad [emoji13] Kochany jest....

Do góry