reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wszystko idealnie jesteśmy przeszczesliwi!!! Duza dzidzia 6cm i na 70% Zosia [emoji16]

p19u3e3kypv8wdqj.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]
Yupi

reklama
Super, cieszę się razem z Tobą .
Który masz dziś dokładnie tydzień i dzień ?
Jakie NT?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
12tc wg transferu 12+2 wg om a wg rozmiarów 12+3 [emoji5] NT? Sorki ale ja nieogar jestem i nie wiem co to znaczy [emoji16]

p19u3e3kypv8wdqj.png

Dziewczyny , rowno tydzien temu poczulam ruchy, to byl pierwszy dzień 18tc. Od tamtej pory codziennie czułam jakieś drgania, "babelki", motylki i inne. Jednak wczoraj popołudniu i dziś praktycznie nic nie czuje. Dziś to w ogole. Tętno sprawdzałam rano , było ok , od razu znalazłam.
Powiedzcie mi czy jak poczulyscie pierwsze ruchy to były takie przerwy ?? Dziś mam pierwszy dzień 19tc. Niepokoje się, Że coś jest nietak :/

ja tez mialam takie dniowki bez czuci...bardzo sie martwilam...niepotrzebnie...mala sie odkrecala w inna strone i mniej bylo czuc.miala jescze duzo mejsca.podobno najwiecej ruchu w nocy jak spimy...nic sie nie martw...

Mała szaleje wg usg mamy juz termin na 7 stycznia [emoji6] nie mogliśmy się powstrzymać z M chociaż małe to bo na przecenie i nie bylo większego rozmiaru, starczy może na wyjscie ze szpitala [emoji16]
1498671443-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kypv8wdqj.png
Jakie ładne :)
A NT to przeziernosc karkowa.

reklama
Trochę mnie uspokoilyscie , że też mialyscie nieregularne ruchy. Dziś znowu chyba nic nie czulam, ale staram się już tak nie martwić.
Poza tym.to brzuch mi wydelo ostatnio. Taki twardawy już się zrobił , ciążowy taki, ja zapas tłuszczu tam mam więc do tej pory byl jeszcze taki trochę wiekszy jak po konkretnym obzarstwie i miekki ;)
Zwazylam się dzis... + 2.5kg , 18t1d...

Do góry