reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A moja tp podaje mi akurat wg transferu ale 10stycznia [emoji16] i tak sie urodza kiedy im sie zachce [emoji13]

p19u3e3kypv8wdqj.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

U mnie bylo od transferu + 14dni i tak sobie wyliczali termin ostatniej miesiaczki, ktorej w rzeczywistosci nie bylo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha:-D żebyś się nie wyspła jak już będzie Marcelinka. Śpij do póki możesz.
Końcówka ciąży i sen też nie idą w parze .
Choć ja dziś od 4 nocy przespałam od 1 do 8 to ostatnio rekord. Tylko mnie zatkany nos męczył a dziś już było o niebo lepiej , tylko jak dziś mogłam pospać to jakieś muszysko mnie obudziło :evil:

Rustynka a masz poduszke ciazaowa te duza? Bo mi to uratowalo sen na cala ciaze. Spalam bezproblemowo i wygodnie w zasadzie do samego konca

A i jeszcze jedno mamuski, pewnie to juz wiecie, ale Pampers zdaje sie Premium Care (Ewunka u nas Sensitive) maja taki pasek, ktory zmienia kolor jak jest siku. I to jest fantastyczne zwlaszcza na samym poczatku jak maluszek sika malo, poza tym nie trzeba pieluchy rozpinac, zeby wiedziec, ze jest mokro :)

Enviado desde mi iPhone utilizando Forum BabyBoom

A i jeszcze jedno mamuski, pewnie to juz wiecie, ale Pampers zdaje sie Premium Care (Ewunka u nas Sensitive) maja taki pasek, ktory zmienia kolor jak jest siku. I to jest fantastyczne zwlaszcza na samym poczatku jak maluszek sika malo, poza tym nie trzeba pieluchy rozpinac, zeby wiedziec, ze jest mokro :)

Enviado desde mi iPhone utilizando Forum BabyBoom
Ale cuda :szok:

Dziewczyny , rowno tydzien temu poczulam ruchy, to byl pierwszy dzień 18tc. Od tamtej pory codziennie czułam jakieś drgania, "babelki", motylki i inne. Jednak wczoraj popołudniu i dziś praktycznie nic nie czuje. Dziś to w ogole. Tętno sprawdzałam rano , było ok , od razu znalazłam.
Powiedzcie mi czy jak poczulyscie pierwsze ruchy to były takie przerwy ?? Dziś mam pierwszy dzień 19tc. Niepokoje się, Że coś jest nietak :/

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Na początku różnie bywało. Faktycznie jak dłużej się nie ruszyła, panikowalam. Miałam wtedy wielka chęć na coca cole i po kilku lykach młoda się pobudzala. Teraz (27tydz) potrafi cały dzień przespać i dopiero wieczorem szalenstwo :) jeszcze u Ciebie się rozkręci

Rustynka a masz poduszke ciazaowa te duza? Bo mi to uratowalo sen na cala ciaze. Spalam bezproblemowo i wygodnie w zasadzie do samego konca

A nawet leży po bratowej w szafie , przetestuję dziś . ja dodatkowo mam nowe łóżko sypialniane i nowy materac więc się przyzwyczajamy do siebie, wcześniej spałam na takiej kanapie rozkładanej i w ogóle bez porównania na materacu ale trzeba się przyzwyczaić i dodam że moje łóżko jest wysokie .

reklama
Do góry