reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A nawet leży po bratowej w szafie , przetestuję dziś . ja dodatkowo mam nowe łóżko sypialniane i nowy materac więc się przyzwyczajamy do siebie, wcześniej spałam na takiej kanapie rozkładanej i w ogóle bez porównania na materacu ale trzeba się przyzwyczaić i dodam że moje łóżko jest wysokie .
mi ta poduszka trochę pomaga, zwłaszcza jeżeli chodzi o biodra. Mój M za nią nie przepada, twierdzi, że jakby trzecia osoba była w łóżku;)

reklama
mi ta poduszka trochę pomaga, zwłaszcza jeżeli chodzi o biodra. Mój M za nią nie przepada, twierdzi, że jakby trzecia osoba była w łóżku;)

Tez to slyszalam, ale nie mial wyjscia, musial to zaakceptowac, albo niewyspana, nabuzowana hormonami mnie [emoji16] Poducha wygrala [emoji23][emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Rustynka a masz poduszke ciazaowa te duza? Bo mi to uratowalo sen na cala ciaze. Spalam bezproblemowo i wygodnie w zasadzie do samego konca

O jakiej mówisz ? O tym rogalu?? Zastanawiam się nad zakupem wlasbie. Jakieś konkretne firmy polecacie ??

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, taka dluga na 150cm chyba, ktora dowolnie ukladasz. Ja zamowilam te na amazonie, bez zwracania uwagi na firme i mi sie sprawdzila super.

Link do: Flexofill 2008-2-536 Midi - Cojín de lactancia (170 x 34 cm), diseño de lunares, multicolor: Amazon.es: Bebé

Dzieki. To jeszcze inna niż ta o jakiej myslalam. Mój mąż też nie będzie zadowolony jak przyjdę z tym do łóżka, a jak mnie nie będzie to pewnie będzie podbieral.
Ona ma w środku kulki czy normalne wypełnienie jak poduszka ? Nie ubija się za bardzo ?

Dzieki. To jeszcze inna niż ta o jakiej myslalam. Mój mąż też nie będzie zadowolony jak przyjdę z tym do łóżka, a jak mnie nie będzie to pewnie będzie podbieral.
Ona ma w środku kulki czy normalne wypełnienie jak poduszka ? Nie ubija się za bardzo ?

Ta jest jak poduszka i to wypelnienie nie nest twarde. Mi to pomoglo, bo jak juz mialam brzuch to ja formowalam tak, ze przesuwalam wypelnienie, zeby pod brzuchem prawie nie bylo, alw za to mialam je pod glowa i w kolanach. Mi sie spalo dobrze. Wiem, ze sa tez takie twarde i dziewczynom sie sprawdzaja, ale nie ja korzystalam to nie wiem.

O tak, tu gdzie uklepane byl brzuch [emoji16]
A jak Lilka spala z nami to mu sluzyla za bariere, zeby maz jej nie przygniotl :)

1498648265-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry