Ewunka, nie potrafie[emoji15]A naciśnij tak by mi kredyt w banku zniknął -prosze .
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewunka, nie potrafie[emoji15]A naciśnij tak by mi kredyt w banku zniknął -prosze .
Rustynka, zastanów się nad 3 w 1, bo nosidełka w tych wózkach w większości przypadków nie mają absolutnie żadnych atestów - chyba, że Ci na tym nie zależy.To jest be cool bandit jakoś tak .
U nas koszt 3x1 2500 zł.
Jeszcze tego nie odkryłas napewno umiesz cierpliwie czekam próbuj
To jest be cool bandit jakoś tak .
U nas koszt 3x1 2500 zł.
Rustynka, zastanów się nad 3 w 1, bo nosidełka w tych wózkach w większości przypadków nie mają absolutnie żadnych atestów - chyba, że Ci na tym nie zależy.
Tak jestem zadowolona. W naprawdę fajnym stanie bez rys i tapicerka bez zarzutów. Kolor granat gondola + spacerówka a do tego fotelik Maxi cosi w sumie za 800. Trafiłam na fajną babke, która dorzucila mi dwa kartony ciuszkow także bardzo się cieszę, fajna okazja.@Liza1231 kupiłaś?
Tak jestem zadowolona. W naprawdę fajnym stanie bez rys i tapicerka bez zarzutów. Kolor granat gondola + spacerówka a do tego fotelik Maxi cosi w sumie za 800. Trafiłam na fajną babke, która dorzucila mi dwa kartony ciuszkow także bardzo się cieszę, fajna okazja.
Oki ale później jak mi się udaA wrzucisz foto wózka ? Plisssss , ja znalazłam ciemny szary za 1500,-