Nic nie zakładam bo na pajaca zakładam śpiworek" na szelkach " więc ma dwie warstwya pod pajaca coś zakładasz czy na gołe ciałko?
Nie marznie mimo niższej temp w sypialni
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic nie zakładam bo na pajaca zakładam śpiworek" na szelkach " więc ma dwie warstwya pod pajaca coś zakładasz czy na gołe ciałko?
W 90 stopniach to ubranka się rozpadnąW jakiej temperaturze pierzecie ubranka maluchów? Faktycznie to musi być 90 stopni? Tak położna mówiła mojej koleżance, a zapomniałam zapytać mojej.
Bardzo bym chciałaJa rozkręciłam właśnie tak jak ty teraz robisz. Po prostu jak mała zjadla i dalej plakala z głodu to dostawała dalej pierś i tak do skutku. Mialam dwa razy kryzys kiedy za pierwszym razem wyparzalam juz łyżeczke do mm a za drugim razem gotowałam już wodę na mm ale mimo wszystko udało się nie podać mleka i doprowadzic do tego ze jest tylko kp. A było ciężko bo potrafilam po 3-4 godziny karmić non stop. Wiec myślę ze u ciebie tez sie uda
Dzięki! Właśnie wydawało mi się to wbrew logice, bo nawet jeśli się nie rozpadną,to się skurczą. Ale ona się upiera, że tak trzeba. Posłucham jednak swojego głosu rozsądkuW 90 stopniach to ubranka się rozpadną
Ja piorę w 40 stopniach na programie dla dzieci który trwa 3 godziny a potem prasuje
Ja zawsze rano przebieram. U nas pizama to pajacWeźcie mnie oświećcie co to dla Was jest piżama [emoji12] Zawsze rano przebieracie takie maluchy w inne ciuszki? Bo u mnie non stop tylko body i pajace lecą.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez nic nie zakladama pod pajaca coś zakładasz czy na gołe ciałko?
Na większości ubranek jest napisane żeby prać w 40 stopniach a na niektórych nawet 30 więc nie wiem skąd pomysł 90 stopni większość bakterii ginie już w 60 stopniach a już napewno zabije je żelazkoDzięki! Właśnie wydawało mi się to wbrew logice, bo nawet jeśli się nie rozpadną,to się skurczą. Ale ona się upiera, że tak trzeba. Posłucham jednak swojego głosu rozsądku
Moja wyła jak szalona więc wiedziałam ze nadal jest głodna: ) w tym wieku w jakim teraz sa nasze maluchy podobno jest charakterystczny uśmiech przez sen jak dziecko sie naje. Nie wiem gdzie to przeczytalam ale jak mala zasnie przy piersi i sie usmiecha to sobie myślę ze jest najedzonaBardzo bym chciała
Dziś maluch dostał tylko 70 ml mm
Cały dzień tylko na piersi ale ja nie wiem czy on się najada
Jeśli płacz jest wyznacznikiem głodu to Alan się najada śmieje się z sutkiem w buziMoja wyła jak szalona więc wiedziałam ze nadal jest głodna: ) w tym wieku w jakim teraz sa nasze maluchy podobno jest charakterystczny uśmiech przez sen jak dziecko sie naje. Nie wiem gdzie to przeczytalam ale jak mala zasnie przy piersi i sie usmiecha to sobie myślę ze jest najedzona
A jak wasze maluchy zachowują się przy karmieniu? Bo moja już od bardzo dawna zachowuje się jak neandertalczyk, dzikie dziecko. Rzuca się, wierzga czasami tak dopada cycka jakby go z miesiąc nie widziala.
Nie zawsze musi wydostać się na zewnątrz. Czasami pokarm zatrzymuje się na wysokości ujścia.Zachłyśniecie rzeczywiście jest niebezpieczne ale u nas go nie było,nic nie wyleciało mu nosem czy z buzi
Co do ph metrii ... założenie sondy rzeczywiście jest nieprzyjemne ale czy jak piszesz drastyczne. Chyba za dużo powiedziane. Jeśli ma pomóc rozpoznać chorobę to się na to godze
Tym bardziej że byliśmy i będziemy w najlepszej klinice dziecięcej na Śląsku
Komuś trzeba ufać a ja nie mając wykształcenia medycznego muszę zaufać lekarzom że zrobią wszystko by pomóc mojemu synowi a nie mu zaszkodzić
Dobrze że i u Was wszystko dobrze się skończyło
Jaką diagnozę postawili u Was? Jakie badania zlecili?