reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Tequila, pamietasz ile placilas w kiwika baby za ochraniacz na lozeczko? Musze kupic bo Tymek tak wedruje w lozeczku, ze glowe ma na szczebelkach. Z rozka mi sie wykopuje, juz nie chce w nim spac.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja Alanowi kupiłam śpiworki do spania
Super się sprawdzają bo nie ma opcji żeby się z niego wykopał a często jest tak że ja go kładę na dole kosza a on budzi się u samej góry:)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez w spiworku w nocy mam mala. Malo tego karmie ja w zalozonym spiworku i jak odkladam to sie nie rozbudza. Bo jednak zapiecie zamka i zatrzaskow troche trwalo.

Ja tez w spiworku w nocy mam mala. Malo tego karmie ja w zalozonym spiworku i jak odkladam to sie nie rozbudza. Bo jednak zapiecie zamka i zatrzaskow troche trwalo.
Ja też przebieram pieluszke,wkładam w śpiworek i karmię
Dzięki temu zaraz po odbiciu może smacznie spać :)

Dziekuje dziewczyny za gratulacje. Wojtus cudny, spi, je tuli się. Tylko cycuszki mamusi to jest jego wróg największy.[emoji19][emoji19]walczymy ale średnio to widzę nie zassie się wcale.... Może wy mamusie macie jakoś dobra radę??? Czekam [emoji18]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas tez bylo bardzo ciężko. W szpitalu musialam karmic sztucznym a w domu nakladki na sytki bardzo pomogly

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny m byl przesiebiony i mnie zarazil. Boje sie zeby malutka nie złapała.
Znacie jakies leki które mozna przy kp? Cytryna czosnek miod mleko z czosnkiem szalwia do plukania gardła to juz stosuje ale słabo dziala.
Straw ty bylas chyba chora jak db pamiętam? Co brałas?

Dziewczyny m byl przesiebiony i mnie zarazil. Boje sie zeby malutka nie złapała.
Znacie jakies leki które mozna przy kp? Cytryna czosnek miod mleko z czosnkiem szalwia do plukania gardła to juz stosuje ale słabo dziala.
Straw ty bylas chyba chora jak db pamiętam? Co brałas?

Malutka nie powinna się zarazić skoro karmisz piersią ale co do leków nie pomogę niestety
Jedyne co mi przychodzi do głowy to seria leków dla ciężarnych i kp *spam*

reklama
Do góry