Możesz tyle ile twoje dziecko pozwoli. Ja przy karmieniu jadłam wszystko a potem ograniczyłam nabiał bo mała brzuszek bolał . Poza tym dewolaje i inne smażone kotlety , chleb i inne dziwne rzeczy tez. Teściowa tylko za głowę sie łapała ze zwariowałam i nocy nie prześpie bo ona tylko bułeczki i dżem jabłkowy przez rok jadła a moja córunia pokazała ze mama moze jeśćTo smazone w koncu mozna jesc czy nie? Czyli wszystko mozna jesc? Bo ja dalej zdycham na samym chlebie prawie i miesie gotowanym i marchewce gotowanej. Cala moja dieta.
Lile, nie pomysl, ze sie Ciebie czepiam, poprostu niech mi to w koncu ktos wyjasni co mozna a co nie. Bo ja caly czas slysze sprzeczne informacje. W internecie pisze ze jesc wszystko, a mama mi gada ze ona ma wieksze doswiadczenie bo 3 dzieci wychowala i wie lepiej ode mnie i ze mozna tylko gotowane i jalowe. Jablek nie, zupy pomidorowej nie itp. A ja juz zdycham z glodu. Opycham sie chlebem i dupa rosnie.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
GratulujęDziewczyny dziś o 20.00 Przyszedł na świat nasz synek Wojtus. CC. 3300g 54cm i 10/10 punktów.
Narazie nic nie Czuje tylkonie okropnie trzesie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie ...No to zaczynam normalnie jesc, jak Wy wszystkie tu tak jecie i jest dobrze. Pewnie dlatego nie moge wiecej mleka wyprodukowac bo nie ma z czego.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
rybka14
Fanka BB :)
Mnie tam nie ma i tez jak wpisuje to nie widzę grupyTam sa tez dziewczyny i z tego watku np. Pisanka,Agatek,Rybka,Beatawarszawa,Czesia,Ewelin i wiele wiecej moim zdaniem nie sa to osoby obce bo my kazdemu o niej nie mowimy
husann
Fanka BB :)
A ja myslalam ze jestesMnie tam nie ma i tez jak wpisuje to nie widzę grupy
reklama