reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Pierwsze słyszę, że coś się zawiesza i potem kumuluje, ale może przepisy się zmieniły. Sprawdzę i dam znać.

Grupa na FB została założona przez dziewczyny z wątku kto po in vitro, ale oprócz tych, z którymi to zakładałyśmy, ostatnio pojawiły się też nowe, których ja już nie znam. To chyba jednak nie o to chodzi...

Dziękuję za info o katarku. Gruszki nie chcę, położna nam odradzała. Chyba faktycznie kupię ten katarek, najwyżej najpierw mąż będzie ściągał ustnie, potem podłączymy do odkurzacza.

A to nie rozumiem dla nowych nie ma miejsca ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dziś o 20.00 Przyszedł na świat nasz synek Wojtus. CC. 3300g 54cm i 10/10 punktów.
Narazie nic nie Czuje tylkonie okropnie trzesie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudownie!!! Gratulacje Kochana [emoji8][emoji8][emoji480][emoji480][emoji480]
Niech się Wojtuś zdrowo chowa! :):)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Pierwsze słyszę, że coś się zawiesza i potem kumuluje, ale może przepisy się zmieniły. Sprawdzę i dam znać.

Grupa na FB została założona przez dziewczyny z wątku kto po in vitro, ale oprócz tych, z którymi to zakładałyśmy, ostatnio pojawiły się też nowe, których ja już nie znam. To chyba jednak nie o to chodzi...

Dziękuję za info o katarku. Gruszki nie chcę, położna nam odradzała. Chyba faktycznie kupię ten katarek, najwyżej najpierw mąż będzie ściągał ustnie, potem podłączymy do odkurzacza.
Ponoć tak jest ale tylko przy macierzyńskim, wychowawczy trzeba przerwać :(

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry