reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Sory dziewczyny, ale teraz dopiero mam czas.
Okazalo sie, ze ten straszny szczekajacy kaszel jest od suchego powietrza. Mamy robic mu inhalacje i nawilzac powietrze. Lekarz mowi ze ten kaszel jest z krtani a nie z pluc. Osluchowo czysto, gardelko czyste.
Ja mam chodzic w maseczce, karmic piersia jak najwiecej i nie calowac Tymka.

No i Tymus wazy juz 5,5 kg

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Straw super, że Tymek jest zdrowy.
Z tym nawilzaniem powietrza to dużo prawdy jest. Jak się grzeje w mieszkaniu to suche powietrze jest. My zanim użyliśmy nawilżacz to termometrem tym do wilgoci sprawdziliśmy w Gabrysia pokoju i okazało się, że ma suche powietrze. I od tamtej pory jak spada wilgoć to nawilzamy mu pokoj

Okazalo sie, ze ten straszny szczekajacy kaszel jest od suchego powietrza. Mamy robic mu inhalacje i nawilzac powietrze. Lekarz mowi ze ten kaszel jest z krtani a nie z pluc. Osluchowo czysto, gardelko czyste.

Całe szczęście że to nie choroba
Moja znajoma już tydzień jest z synkiem 3 miesięcznym w szpitalu z zapaleniem oskrzeli. Młody się męczy,wokół same chore dzieci,ona śpi na podłodze i jeszcze musi za to płacić masakra!
Tak jak pisałam wcześniej ręczniki mokre na kaloryfery może nie estetyczne ale załatwią sprawę;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Moja tez miala podobnie. Zakladalam mokre reczniki na kaloryfer. Teraz jakos jej przeszlo. Db ze to nie zapalenie oskrzeli.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry