reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
u nas tez bardzo zle.... ale chyba wyjde. Przeciez chyba bym wcale nie wychodzila :(
Ja nie wychodzę jak są te alarmy może jutro będzie lepiej
Kupiłam też oczyszczacz powietrza z jonizatorem i nawilżaczem do domu...nie chcecie widzieć tego syfu na filtrach:( a my to wydychamy i nasze maleńkie dzieciaczki też niestety:(

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Kupiłam też oczyszczacz powietrza z jonizatorem i nawilżaczem do domu...nie chcecie widzieć tego syfu na filtrach:( a my to wydychamy i nasze maleńkie dzieciaczki też niestety:(

No wiem - tez sie waham. Tylko albo jest mocny wiatr i nie ma smogu ale tez wtedy nie wyjde, albo super pogoda i smog :(

Wyslij to cudo[emoji6] Drogie bylo?
U nas chyba znow chorobsko. Boje sie ze zaczyna sie zapalenie oskrzeli, Tymek strasznie duzo kaszle. W szpitalu obok na sali lezalo dziecko chore na zapalenie oskrzeli, a to chyba droga kropelkowa sie przenosi.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

agatek ja wlasnie wczoraj zakupilam :)
Dziewczyny tak nie wtemacie raczej , ale chcialam was ustrzec !! Dolaczylam do jakiejs grupy na fb sprzedazy sukienek. No i pieknie sie nacielam, wyslalam w czwartek rano list zwykly pioryetet do Gdanska (bez potwierdzenia) dziewczyna chciala jak najtanszym kosztem, na poczcie mi powiedziano ze list bedzie na 90% na piatek. Ta laska ciagle do mnie wypisuje , ubliza mi wyzywa od idiotek, zlodziejek, oszustki, kur, dziwki itp... zada spowrotem kasy - jestem pewna ze sukienka doszla - nigdy nie mialam z tym problemu - poprostu chce miec kase i kiecke zarazem. Pisalam z dziewczynami (listopadowki) mowily ze na takich grupach trzeba uwazac i sprzedawac za pobraniem lub potiwrdzeniem. Oczywiscie straszy mnie tez policja itd, ogolem zdaje mi sie niezrownowazona w ty co wypisywala - zablokowalam ja, bo popsula mi humor doszczetnie. Raz pisze do mnie a "YTY" raz na "PANI" :D ale najgorsze bylo jak ruszyla moje dziecko !!! nhapisala ze za te oszukane pieniadze napewno kupuje dziecku pampersy - gdyby byla pod reka napewno bym jej niezle wpier... ;) musialam sie Wam wygadac - a po za tym ku przestrodze Wam ;)
Martini, olej gada, szkoda nerwow!

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry