reklama
Ja nie wychodzę jak są te alarmy może jutro będzie lepieju nas tez bardzo zle.... ale chyba wyjde. Przeciez chyba bym wcale nie wychodzila
Kupiłam też oczyszczacz powietrza z jonizatorem i nawilżaczem do domu...nie chcecie widzieć tego syfu na filtrach a my to wydychamy i nasze maleńkie dzieciaczki też niestety
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
MartiniM
Fanka BB :)
No wiem - tez sie waham. Tylko albo jest mocny wiatr i nie ma smogu ale tez wtedy nie wyjde, albo super pogoda i smogJa nie wychodzę jak są te alarmy może jutro będzie lepiej
Kupiłam też oczyszczacz powietrza z jonizatorem i nawilżaczem do domu...nie chcecie widzieć tego syfu na filtrach a my to wydychamy i nasze maleńkie dzieciaczki też niestety
Wyslij to cudo[emoji6] Drogie bylo?Ja nie wychodzę jak są te alarmy może jutro będzie lepiej
U nas chyba znow chorobsko. Boje sie ze zaczyna sie zapalenie oskrzeli, Tymek strasznie duzo kaszle. W szpitalu obok na sali lezalo dziecko chore na zapalenie oskrzeli, a to chyba droga kropelkowa sie przenosi.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Martini, gdzie ta sukienke kupilas??? Piekna jest. Poprostu cudo[emoji106]Zobacz załącznik 795584 ja kupila ta:
MartiniM
Link do: Pawelczyk24.plMartini, gdzie ta sukienke kupilas??? Piekna jest. Poprostu cudo[emoji106]
Martini, olej gada, szkoda nerwow!agatek ja wlasnie wczoraj zakupilam
Dziewczyny tak nie wtemacie raczej , ale chcialam was ustrzec !! Dolaczylam do jakiejs grupy na fb sprzedazy sukienek. No i pieknie sie nacielam, wyslalam w czwartek rano list zwykly pioryetet do Gdanska (bez potwierdzenia) dziewczyna chciala jak najtanszym kosztem, na poczcie mi powiedziano ze list bedzie na 90% na piatek. Ta laska ciagle do mnie wypisuje , ubliza mi wyzywa od idiotek, zlodziejek, oszustki, kur, dziwki itp... zada spowrotem kasy - jestem pewna ze sukienka doszla - nigdy nie mialam z tym problemu - poprostu chce miec kase i kiecke zarazem. Pisalam z dziewczynami (listopadowki) mowily ze na takich grupach trzeba uwazac i sprzedawac za pobraniem lub potiwrdzeniem. Oczywiscie straszy mnie tez policja itd, ogolem zdaje mi sie niezrownowazona w ty co wypisywala - zablokowalam ja, bo popsula mi humor doszczetnie. Raz pisze do mnie a "YTY" raz na "PANI" ale najgorsze bylo jak ruszyla moje dziecko !!! nhapisala ze za te oszukane pieniadze napewno kupuje dziecku pampersy - gdyby byla pod reka napewno bym jej niezle wpier... musialam sie Wam wygadac - a po za tym ku przestrodze Wam
ewelin86
ŁadnaZobacz załącznik 795584 ja kupila ta:
reklama
Kurcze, tylko szkoda, ze przez internet trzeba zamawiac. Boje sie w ciemno tak z rozmiarem[emoji15]
Dostalas juz ja? Zamiast na synka, to wszyscy neda patrzec na Ciebie na chrzcinach[emoji12] Bedziesz w niej wygladac jak milion dolarow[emoji6]