reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Straw tak mam cwiczyc z małą. Kiedy lezy mi na kolanach twarza do mnie wazne zeby pupa byla nie na plasko tylko taka łódeczka broda oparta o klatke i wtedy pokazywac małrj rączki, nóżki bawic się nimi, pokazywac zabawki, ale powiedziala zeby nie plaskie na ktorych moze zacisnac raczki tylko wieksze np pileczka, butelka i rozne faktury. Przy okazji zauwazylam ze jak tak sie bawimy to mala puszcza co chwile bączki wiec przy okazji zabawy się odgazowuje ;)
U nas mała ma wydluzona główke wiec doradzila kupno poduszki head care bo sama ma problem utrzymac glowe i lezec na wznak, to drugie cwiczenie jest alternatywa dla lezenia na brzuszku gdzie mala sie denerwuje bo uderza nosem w lozko.
Martka, ja również ślicznie dziękuję za zdjęcia i wskazówki.

reklama
A co to za poduszka, napisz cos wiecej, bo moj Tymek tez ma taka glowke[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: PODUSZKA DLA DZIECI HEAD CARE BASIC™ - PLAGIOCEFALIA I PŁASKA GŁÓWKA - HEAD CARE™ - Ortopedyczne poduszki dla niemowląt na plagiocefalię, syndrom płaskiej i krzywej głowy mowila mi ze wypelniona jest takimi kuleczkami jak niektóre maskotki i ze db profiluje glowke. Ja kupilam dzis na olx za 100 zl

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry