reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny ratujcie. Sciagam pokarm i ledwie leci. Piersi bola bo wielkie jak balony, zrobily mi sie jakies zgrubienia na gorze piersi i tam tak mnie rwie. Wczoraj wieczorem po sciagnieciu pokarmu, kluly mnie piersi. Co to? Zapalenie? Co robic? Ogrzewac i masowac to zgrubienie?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Straw kup kapustę liście obtlucz aby sok puściły i zrób z tych lisci okład na piersi. Wielokrotnie się z tym sposobem spotkałam, podobno bardzo pomaga.

I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01

reklama
Atena, ja też biorę ten 3x dziennie.
Z ciekawostek - położna mi powiedziała, że w 37 tc. trzeba odstawić magnez, bo wstrzymuje akcję porodową.

Straw kup kapustę liście obtlucz aby sok puściły i zrób z tych lisci okład na piersi. Wielokrotnie się z tym sposobem spotkałam, podobno bardzo pomaga.

I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01
Dzieki, zapamietam na nastepny raz. Ogrzalam suszarka,rozmasowalam i poszlo. Chyba mi sie kanaliki wczoraj pozapychaly, nie wiem. Bo potem jak poszlo to sciagnelam 2xwiecej i 2xszybciej niz normalnie sciagalam i juz nie boli i nie kluje[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tez biore ten magnez :-) a na moje to ta polozna bredzi troche [emoji12]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem w 37+3 i lekarz na wizycie 2 dni temu tez kazał mi odstawić wszystko- luteina, magnez, Nospa, Aspargin- do tej pory brałam ze względu na ryzyko wcześniejszego porodu (2 pobyty w szpitalu) i to prawda, ze wstrzymuje akcje skurczowa. W skończonym 37 tc ciąża jest odnoszona i można rodzic, a macica niech ćwiczy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry