reklama
kasia_basia
Fanka BB :)
Peugotka głowa do góry. Teraz tylko relaks. Trzymam kciuki.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja po wczorajszych ćwiczeniach u fizjoterapeuty padla o 21:10 i dzisiaj dopiero 6:18 wstala . A ja oczywiscie juz od 2 co chwile glowa w górze przy kazdym steknieciu i od po 4 jak m do pracy wstal to juz kocyk mialam na lozku rozlozony bo myslalam ze zaraz wstanie a tu tylko przeciąganie z bączkami i spala dalej
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
kasia_basia
Fanka BB :)
Moja po wczorajszych ćwiczeniach u fizjoterapeuty padla o 21:10 i dzisiaj dopiero 6:18 wstala . A ja oczywiscie juz od 2 co chwile glowa w górze przy kazdym steknieciu i od po 4 jak m do pracy wstal to juz kocyk mialam na lozku rozlozony bo myslalam ze zaraz wstanie a tu tylko przeciąganie z bączkami i spala dalej
Pozazdrościć. Czemu chodzicie do fizjoterapeuty?
Moja w dzien zawsze godzinka spania w wózku na spacerze i kilka drzemek po pol godziny a czasem przysnie na dwie trzy godzibkiTo mój jak w dzień śpi to w nocy częściej wstaje. Wczoraj poszedł o 24, wstał o 4 i o 5 spanie i teraz właśnie go karmie.
Wiec wole jak w dzień praktycznie nie śpi bo wtedy noc przespana
Neurolog stwierdzil asymetrie i faktycznie mala lubi leżeć na prawym boku. I na ten bok tez sama umie z lewej strony przekrecic glowe. Dodatkowo chcielismy zeby zobaczyl stopki ktore nadal trochę sa do środka. A poki co nam sie udalo ze zostalismy zapisani fo programu wspomagania wczesnego rozwoju i mielismy wizyte z psychoterapeuta, zajecia z fizjo i wizyta u logopedy za darmo [emoji4] wiem tez jak cwiczyc z mała
Super właśnie miałam pytać ile za wizytę płacisz bo mój rehabilitant 100 zł za wizytę bierze :/Neurolog stwierdzil asymetrie i faktycznie mala lubi leżeć na prawym boku. I na ten bok tez sama umie z lewej strony przekrecic glowe. Dodatkowo chcielismy zeby zobaczyl stopki ktore nadal trochę sa do środka. A poki co nam sie udalo ze zostalismy zapisani fo programu wspomagania wczesnego rozwoju i mielismy wizyte z psychoterapeuta, zajecia z fizjo i wizyta u logopedy za darmo [emoji4] wiem tez jak cwiczyc z mała
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
A my dziś na usg główki jedziemy. Przyznam mam stracha :/ oby było wszystko dobrze jak przy wczorajszym usg bioderek
reklama
Tam wizyta 80 zl normalnie. A jak sie dostaniemy do programu to 4 wizyty w miesiacu terapii za darmoSuper właśnie miałam pytać ile za wizytę płacisz bo mój rehabilitant 100 zł za wizytę bierze :/