reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Lile i patrz prawie ten sam termin ty nizsza Ja wyzsza a w cm mam 108,5 w pasie,), ty tyle samo ...bo zdaje Sue ze msc temu bylo 107 tyle samo ,
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
Fanka BB :)
Dzirwczyny brzuszki macie przesliczne...
lile
Lile i patrz prawie ten sam termin ty nizsza Ja wyzsza a w cm mam 108,5 w pasie,), ty tyle samo ...bo zdaje Sue ze msc temu bylo 107 tyle samo ,
Niewiele nizsza, 180 :-)
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
nieagatka
Juz jestem po - 1860g. Nadal nie jest zbyt wielka ale w normie. Musze kontrolowac cisnienie, bo mozliwe, ze nerki nie daja rady... [emoji52]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Wow to rzeczewiscie niewiele riznicy a patrz ty szczupla blizniaczki a ja taka krowka JuZ raczej -przynajmniej tak Sue czuje,wiec czemu tak puchne to niewiem , Ale zdrowotnie ok z nami co najwazniejsze i JuZ
Nieagatka [emoji3][emoji3]uwazaj z tym cisnieniem ...
nieagatka
Wow to rzeczewiscie niewiele riznicy a patrz ty szczupla blizniaczki a ja taka krowka JuZ raczej -przynajmniej tak Sue czuje,wiec czemu tak puchne to niewiem , Ale zdrowotnie ok z nami co najwazniejsze i JuZ
Nieagatka [emoji3][emoji3]uwazaj z tym cisnieniem ...
Nic nie moge zrobic. Nigdy problemow z tym nie mialam, ale z nerkami cale zycie, wiec mozliwe, ze to powiazane...
Atena33
Juz jestem po - 1860g. Nadal nie jest zbyt wielka ale w normie. Musze kontrolowac cisnienie, bo mozliwe, ze nerki nie daja rady... [emoji52]
U ciebie 33 tc tak? Bo właśnie takie jest powikłanie nadciśnienia ze może spowalniać wzrost dzidzusia ;(
Atena33
ciebie 33 tc tak? Bo właśnie takie jest powikłanie nadciśnienia ze może spowalniać wzrost dzidzusia ;(Juz jestem po - 1860g. Nadal nie jest zbyt wielka ale w normie. Musze kontrolowac cisnienie, bo mozliwe, ze nerki nie daja rady... [emoji52]
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Nic nie moge zrobic. Nigdy problemow z tym nie mialam, ale z nerkami cale zycie, wiec mozliwe, ze to powiazane...
;((( oh bidulo ,no Ale waga lekarz mowi w normie...Ja tez mialam za dziecka priblemy z nerkami nawet siusialam do lozka w wieku 8 lat ,pamietam w szpitalu bralam ochydne lekarstwa gorzkie ...mialam miec operacje ,jednak Po lekach poprawilo Sue ..
cisnienie mierze co msc i jest ok .....