reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzień dobry :) my skończyły smy 2 miesiące :) nie mam czasu zjeść nawet wiec o forum mogę zapomnieć... dziewczyny moje wstaja o 2-3 rano i.nie spia do 15-16 a jak spia to 10 minut...teraz jedna uspilam a druga w bujaczku się drze ale ściągnąć musze. u nas już 4300 i 4600 i 10 cm dłuższe chyba bo juz 56 z pepco za małe i nosimy 62 ale z innych firm 56 jeszvze długo ponoszą. czekam aż przejdą kolki wyjaśni się co z przepuklinami bo mają po 2 i może jakoś przeżyje bo póki co to.nie śpię ale sama chciałam :) pozdrawiamyZobacz załącznik 793623 :)
Jakie słodkie one są; ) niech rosnach zdrowa.ps jaka masz apke do zdjęć?

reklama
Pisanka nie mogę się napatrzeć na te ślicznotki :p Jeszcze trochę i będę mogła przytulić swój cud :D już się nie mogę doczekać, ale puki co nie tam jeszcze siedzi w brzuszku i nabiera sił :)

I masz racje poki mozesz rob sama ;)), Ja JuZ niestety z lusterkiem mi nie wygodnie a nogi golic JuZ tez nie umiem sama bo nie chce sciskac niuni wiec zapytalam meza a on szczesliwy ze moze pomoc w tym[emoji95][emoji95][emoji13]
Pamietasz mialam tylko pilke brzuszek a teraz JuZ cala lece JuZ nie pamietam moich kosci [emoji23]
82109a26c8180cd27805b101f6315e0d.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale masz malutki zgrabny brzuszek, ja mam arbuza [emoji17]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to mam tak jakby mi ktoś dynie przyczepił zamiast brzucha do tego jestem niziutka a moje dxieci do tego urządzają treningi i brzuch mi faluje w różne strony

reklama
Do góry