Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Szczuplutka jak na bliznieta )) Ale moja kumpela to samo patyki nogi a tylko pilke miala a dzieci oboje ponad 2 kg
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 793666 moja dynia
Nieagatka a jak a usg?!!! Ile wazy itd ?
Rybka divrze jest ,brzuszek blizniakow ![emoji95]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To ja takiego jak ty w 4 miesiacu nie mam nawet teraz w 26 tyg
Ja smigam tylko jak za dużo to kręgosłup mówi stop ze wstawaniem z lozka gorzej a musze co 40 min wstawac w nocy do ubikacji to mnie wkurza no i moje dzieci upodobaly sobie godzine 3 nad ranem na harce i trening bokserski wiec do ok 5 mam po spaniu i większość siedze na ubikacji bo co chwile pecherz jest workiem treningowym ale jeszcze do początku marca musze wytrzymać a potem płacz kupki i inne przyjemności juz widzę ze jeden będzie nieokielznany jak ja a drugi troszkę spokojniejszyAle wielki, ledwo chodze [emoji17]. Nie wyobrazam sobie co bedzie pozniej...
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Pisanka, jakie one sa slodziutkie[emoji176]Zobacz załącznik 793630 Są takie momenty ze płaczą i w kołysce i na rekach I w bujaczku i na cycku I z butelka i co robić. ..i to czasem tak kilka godzin. na mamusi i tatusiu najlepiej się spi teraz jedna na poduszce a druga na mnie więc mam chwilkę. uszylam im takie poduszki niby rogale z wstążkami do zabawy na brzuszku. a tak to na nic czasu nie ma dopiero poszłam siku ... ale wszystcy mi mówią oby do 3 miesiąca ...obyy i więcej spamu załączam Zobacz załącznik 793627 Zobacz załącznik 793628 Zobacz załącznik 793629