reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

bb6f27ab5b2d54547b7481424c1adb29.jpg

Dynia :-)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Szczuplutka jak na bliznieta ;))) Ale moja kumpela to samo patyki nogi a tylko pilke miala a dzieci oboje ponad 2 kg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nieagatka a jak a usg?!!! Ile wazy itd ?

Rybka divrze jest ,brzuszek blizniakow ![emoji95]

Wlasnie czekam na wizyte. Cisnienie wyszlo mi 150/95 [emoji52] Czekam na drugie mierzenie, bo czesto tak mam, ze pierwszym razem jest za wysokie... Moze dlatego, ze przed wizyta poszalam troche w Benettonie na promocjach [emoji12]

To ja takiego jak ty w 4 miesiacu nie mam nawet teraz w 26 tyg :)

Wyglada na to ze Po 30 tygodniu wypchnie ci na maxa [emoji13][emoji3]niewiem nie pokazesz wiec nue moge porownac czy ty w 26 tyg nie wygladasz tak jak ja w 16 tygodniu,Ale to sprawa indywidualna kazdej kobiety ,lile ma ladna pileczke jest prawie taki Sam termin jak ja a ja cala puchne ,rybka niziutka to wyglada jakby arbuza 5 kilowego zjadla [emoji2]

Ale wielki, ledwo chodze [emoji17]. Nie wyobrazam sobie co bedzie pozniej...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ja smigam tylko jak za dużo to kręgosłup mówi stop ze wstawaniem z lozka gorzej a musze co 40 min wstawac w nocy do ubikacji to mnie wkurza ;) no i moje dzieci upodobaly sobie godzine 3 nad ranem na harce i trening bokserski wiec do ok 5 mam po spaniu i większość siedze na ubikacji bo co chwile pecherz jest workiem treningowym ale jeszcze do początku marca musze wytrzymać :) a potem płacz kupki i inne przyjemności juz widzę ze jeden będzie nieokielznany jak ja a drugi troszkę spokojniejszy

reklama
Zobacz załącznik 793630 Są takie momenty ze płaczą i w kołysce i na rekach I w bujaczku i na cycku I z butelka i co robić. ..i to czasem tak kilka godzin. na mamusi i tatusiu najlepiej się spi :) teraz jedna na poduszce a druga na mnie więc mam chwilkę. uszylam im takie poduszki niby rogale z wstążkami do zabawy na brzuszku. a tak to na nic czasu nie ma dopiero poszłam siku ... ale wszystcy mi mówią oby do 3 miesiąca ...obyy :) i więcej spamu załączam :) Zobacz załącznik 793627 Zobacz załącznik 793628 Zobacz załącznik 793629
Pisanka, jakie one sa slodziutkie[emoji176]
Podziwiam Cie kobieto[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry