reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Uff przezylismy kardiologa... Co prawda pobyt w przychodni od 11:30 do 14:00 z czego wiekszosc czasu w kolejkach.
Ale najwazniejsze - juz nie musi Janek byc ich pacjentem - otworki pozarastaly i wszystko jest pieknie :)
Oj... Jak milo:)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Super ze wszysyko ok.

My dzisiaj mielismy usg bioderek. Trwało chyba dwie minuty. Wszysyko ok ale stopki muso obejrzeć lekarz .

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Super ze wszysyko ok.

My dzisiaj mielismy usg bioderek. Trwało chyba dwie minuty. Wszysyko ok ale stopki muso obejrzeć lekarz .

Ooo widzisz a u nas bioderka robi na nfz ortopeda... To jak bylam w 4 tyg chyba to prawie zawalu dostalam... Pan dr tak przekladal malego i w jedna i w druga i do gory i w ogole takie pozycje mu robil... zeby wszystkie odruchy przy okazji sprawdzic...
A ja w domu sie balam go prawie na rece brac;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam dylemat. Polozna mowila zeby podjechac do przychodni zwazyc malutka czy przybiera. Ale boje sie pchac z nia przy tej grypie a jest wspolne wejscie dla chorych i zdrowych dzieci. Wazylysmy sie na wadze lazienkowej i wyszlo 2800 a 9 dni temu przy wyjsciu ze szpitala miala 2610 czyli 190przybrala. Jak myslicie, jest ok? Jak to bylo z Waszymi maluchami? Jak przybieraly i jak szybko bylyscie wazyc?

Mam dylemat. Polozna mowila zeby podjechac do przychodni zwazyc malutka czy przybiera. Ale boje sie pchac z nia przy tej grypie a jest wspolne wejscie dla chorych i zdrowych dzieci. Wazylysmy sie na wadze lazienkowej i wyszlo 2800 a 9 dni temu przy wyjsciu ze szpitala miala 2610 czyli 190przybrala. Jak myslicie, jest ok? Jak to bylo z Waszymi maluchami? Jak przybieraly i jak szybko bylyscie wazyc?

200 gramów na tydzień - taka jest norma. U mnie tak było i Pani Dr mnie pochwaliła.

Położna powinna przywieźć ze sobą wagę i zważyć dziecko a nie wysyłać was do przychodni absurd mi lekarz mówił że dziecko powinno przytyć 250 g tygodniowo

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny uwielbiam Smyka jeszcze bardziej :)
Byłam dziś reklamować body i pajace bo poschodzila z nap farba i troszkę się popruły przy napach i dostałam zwrot od reki :)tak reklamacje uwzględniają jeszcze tylko w h&m :) także można szaleć bez obaw; )

U nas 3.01 waga 4040 kg
12.01 waga 4400 kg
19.01 waga 4750 kg
Ale mala przybrala wiecej niz wynikalo z wyliczen [emoji3]

Położna powinna przywieźć ze sobą wagę i zważyć dziecko a nie wysyłać was do przychodni absurd mi lekarz mówił że dziecko powinno przytyć 250 g tygodniowo

Moja polozna tez bez wagi [emoji52] na pierwsza wizyte do pediatry musialam isc do dzieci chorych. Pani doktor szla na dluuugi urlop i poradnia dziecieca nie dzialala[emoji53]

U nas maly przybieral ok 1300 g na miesiąc. Czyli srednio 325 g tygodniowo. Ale mial tez takie tygodnie, ze przybieral po 500 g. Moim zdaniem 190 g przez 9 dni to troszke malo, ale ja lekarzem nie jestem. Najlepiej by bylo, zeby polozna do Was przyjechala

reklama
Do nas zawsze z wagą przychodzi.

10.01 4000
20.01 4235
Nie pamiętam wcześniejszych, ale jak będzie znów polozna to spisze ile wazyl

Do góry