reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Chwila oddechu to się odezwę, choć na nadrobienie Waszych postów nie liczę nawet [emoji6] My jesteśmy w szpitalu i ile to potrwa nie wiadomo, choć chciałabym już stąd pójść. Maluchy w 36+1 miały 2250g i 1990g, po 10/10 oboje. Zabrali mi je na dogrzanie na 3h i potem już na salę mimo że Lenka nie miała tych 2kilo. Póki co lecą z wagi jeszcze więc walczę i dokarmiam, żeby nas wypuścili jak najszybciej. Pokarmu nie mam, ale przystawiam, choć dziś mam kryzys i ryczę :( to wszyscy mi mówią że mam być cierpliwa i przyjdzie. Maluchy kochane, choć dają popalić ;) gdyby nie rana po cc, byłoby prościej, ale jakoś idzie. Trzymajcie kciuki za nas!

Ps. Stopy Shreka :) mam i ja!
ba50d37b6a5bb0d9c0b2f7aabe342a81.jpg
027ab7bb7d82eb62ca3721acfacb4de1.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Flandi, dzieciaczki sliczne[emoji176]
Duzo zdrowka dla Was.

Kochana nie placz z powodu pokarmu, ja bylam prawie tydzien w szpitalu i mialam susze, maly byl karmiony mm. Ja mialam z tego powody dola, nie moglam tego przezyc. Na spokojnie w domu rozkrecilam laktacje dzieki pomocy Toli. Teraz karmie tylko swoim., choc pare dni temu jeszcze mialam braki i musialam dawac 1-2 razy mm. Jak tylko bedziesz chciala to napewno bedziesz karmic piersia. Dobry jest ponoc lek homeopatyczny na laktacje "Ricinus communis 5ch" ja go bralam ale nie wiem czy on pomogl czy cos innego[emoji6] Femalti ker i herbatki na laktacje. Dziennie sciagam 700ml i dalej walcze bo maly coraz bardziej obzarty.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam w ogóle kryzys szpitalny dziś :( siedzę i beczę bo już bym chciała być w domu, a tu nie wiadomo kiedy nas wypuszczą :( strasznie tęsknię za Mężem, mimo że jest ze mną w ciągu dnia.. Tak mnie dopadło no :(((

Ja mam w ogóle kryzys szpitalny dziś :( siedzę i beczę bo już bym chciała być w domu, a tu nie wiadomo kiedy nas wypuszczą :( strasznie tęsknię za Mężem, mimo że jest ze mną w ciągu dnia.. Tak mnie dopadło no :(((

Flandi, najwazniejsze ze dzieciaczki sa juz z Toba. Reszta sie pouklada. Ten placz, to chyba schodzacy stres i szalejace hormony[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewelin a ile placilas za 5w1? Bo ja za rotawirusa 280 sprawdzalam w trzech aptekach i zdziwilam się ze sa takie roznice w cenach. W dwoch inny powiedzieli mi 300 i 340 zl

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Za 5w1 coś koło 120 -140. Musiałabym m spytać. Tez cos kolo 280 za rota placilismy. Skoryguje ceny rano. I my też najtaniej kupiliśmy bo m po aptekach jeździł i pytał o ceny

Flandi mnie płacz naszedl 6 dnia. Już miałam dość szpitala i wtedy myślałam że 2tyg będę leżeć. Jak przychodziło ze m lub mama mieli jechać do domu bo beczalam bo też chciałam.

Co do pokarmu u mnie dopiero 5-6 dnia przyszedł. Za to znów mały nie umiał się przyssac i było ciężko. I pamiętam ze pokarm sam leciał z cycków ze koszul w szpitalu miałam 3 i codziennie brali do domu i prali :D

Mi polozna ma laktacje poleciła to:
Melisa
Inka
Piwo karmi szklanka dziennie
FemaltikerI
Troszeczkę nawet zwykłego piwa od czasu do czasu
I oczywiście dużo wody.
U mnie też nie wiem czy coś z tego pomoglo ale mały coś tam je z cyca. Tylko ja jeszcze mm daje bo mam za mało jeszcze

Dzieciaczki super. Niech zdrowo rosną :)

reklama
Do góry