reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Flandi slicznosci!!! Niech rosna zdrowo!!!

Dora 88 mi rowniez sie udalo za 1 podejsciem do ivf,u nas nieplodnosc idiopatyczna i bylo 17 jajek a tylko coreczka zostala (termin na kwiecien)

Tez mialam depresje razem z mezem Po wyroku lekarza o ivf Ale dalismy rade wy tez dacie!!!
Strwa tez jestem ciekawa cm stopki bo kupilismy pantofelki pisze 0-3 ciekawe czy rzeczewiscie na noworodka

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Podobno jak torbiel ma mniej niz 5cm to usuwanie jej robi wiecej szkody niz sama torbiel. Usuwajac ja musza wyciac tez zdrowa tkanke. Jak nest wiecej niz 5cm to wtedy usuniecie jest wskazane. Jaka Ty mialas?

Dokladnie tak mi tez powiedziala moja lekarka. Ze najpierw in vitro poki jajnik jeszcze jest a pozniej pomyslimy nad endometriozą.

Dziewczyny poleccie jakas mate, ja juz tydzien mysle i nie wiem ktora wybrac. Agatek, co kupilas? Bo mialas kupowac.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam ale nawet nie wiem jaka ona do konca wyglada bo dostalam od siostry po corce i nie byla zapakowana w orginalne pudelko tylko w worku i jak zanioslam ja na strych to i tak lezy.

Straw ja mate edukacyjna mam po starszym synku. Wiec tylko wyslalam meza do piwnicy zeby ja znalazl. Wypralam i uzywamy ;) :)
Kupilam bujaczek bo mielismy pozyczony.
Dzisiaj poszlismy oboje do piwnicy po większe ciuszki dla mlodego, tak rosnie ze szok... przy okazji znalazlam karuzele z fisher price po starszym. Wystawilam na olx i od razu poszla :D

Co do laktacji to mi mała przez to ze wisiala po tyle godzin na cycku tak rozkrecila ze teraz moglabym 2 wykarmic. To ja wrecz czekam az ona sie obudzi bo juz mam dwa glazy. Wiec częste przystawianie tez robi swoje.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam podobnie, w nocy ona je około 1, ale niewiele. Zawsze potem muszę odciągać bo mam dwa twarde balony. Klęska urodzaju.

Taka zamowilam. Mam nadzieje ze maly polubi i bedzie dlugo korzystal.
Zaraz wstanie to pomierze te nozki. Od wczoraj mam z nim mexyk, wiec tyle to trwa. Nie moge sie z niczym wyrobic.
edukacyjna-mata-plac-zab_9387.jpg
edukacyjna-mata-plac-zab_9395.jpg

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• edukacyjna-mata-plac-zab_9387.jpg
    edukacyjna-mata-plac-zab_9387.jpg
    64,6 KB · Wyświetleń: 847
  • edukacyjna-mata-plac-zab_9395.jpg
    edukacyjna-mata-plac-zab_9395.jpg
    76,5 KB · Wyświetleń: 886
Ostatnia edycja:
reklama