reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Witaj. Mi sie udalo w pierwszym podejsciu do in vitro. Ale ja w ciaze zachodzilam naturalnie bardzo szybko. Tylko tracilam je tez szybko z powodu immunologii. Do in vitro podeszlam jak po poronieniach zapchal mi sie drugi jajowod.

A i jeszcze ciekawostka. Staralam sie naturalnie jakies 8 miesiecy. Udalo sie zajsc w pierwsza poroniona pozniej ciaze z powodu immunologii w pierwszym cyklu po usunieciu torbieli endometrialnej z jajnika.

Czemu zaproponowala in vitro? Z powodu torbieli? Nie chcesz jej usunac?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Podobno jak torbiel ma mniej niz 5cm to usuwanie jej robi wiecej szkody niz sama torbiel. Usuwajac ja musza wyciac tez zdrowa tkanke. Jak nest wiecej niz 5cm to wtedy usuniecie jest wskazane. Jaka Ty mialas?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wszystko razem miał. W sumie miał 3 wklucia i rota doustnie. Zapłaciłam za 5w1+ pneunokoki I rota ok 640zl
Ewelin a ile placilas za 5w1? Bo ja za rotawirusa 280 sprawdzalam w trzech aptekach i zdziwilam się ze sa takie roznice w cenach. W dwoch inny powiedzieli mi 300 i 340 zl

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Podobno jak torbiel ma mniej niz 5cm to usuwanie jej robi wiecej szkody niz sama torbiel. Usuwajac ja musza wyciac tez zdrowa tkanke. Jak nest wiecej niz 5cm to wtedy usuniecie jest wskazane. Jaka Ty mialas?

Moja miala chyba 3x3,5 ale juz nie pamietam. W kazdym razie 5 napewno nie miala.
Ja mialam dobrego gina ktory mi to robil. Ten sam, u ktorego leczylam nieplodnosc. Torbiel tak sie wgryzla w jajnik ze grozilo mi usuniecie jajnika, ale lekarz tak sie staral, ze mi ja wyluszczyl,a jajnik sie zregenerowal i znow zaczal jajeczkowac.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Chwila oddechu to się odezwę, choć na nadrobienie Waszych postów nie liczę nawet [emoji6] My jesteśmy w szpitalu i ile to potrwa nie wiadomo, choć chciałabym już stąd pójść. Maluchy w 36+1 miały 2250g i 1990g, po 10/10 oboje. Zabrali mi je na dogrzanie na 3h i potem już na salę mimo że Lenka nie miała tych 2kilo. Póki co lecą z wagi jeszcze więc walczę i dokarmiam, żeby nas wypuścili jak najszybciej. Pokarmu nie mam, ale przystawiam, choć dziś mam kryzys i ryczę :( to wszyscy mi mówią że mam być cierpliwa i przyjdzie. Maluchy kochane, choć dają popalić ;) gdyby nie rana po cc, byłoby prościej, ale jakoś idzie. Trzymajcie kciuki za nas!

Ps. Stopy Shreka :) mam i ja!
ba50d37b6a5bb0d9c0b2f7aabe342a81.jpg
027ab7bb7d82eb62ca3721acfacb4de1.jpg

reklama
Chwila oddechu to się odezwę, choć na nadrobienie Waszych postów nie liczę nawet [emoji6] My jesteśmy w szpitalu i ile to potrwa nie wiadomo, choć chciałabym już stąd pójść. Maluchy w 36+1 miały 2250g i 1990g, po 10/10 oboje. Zabrali mi je na dogrzanie na 3h i potem już na salę mimo że Lenka nie miała tych 2kilo. Póki co lecą z wagi jeszcze więc walczę i dokarmiam, żeby nas wypuścili jak najszybciej. Pokarmu nie mam, ale przystawiam, choć dziś mam kryzys i ryczę :( to wszyscy mi mówią że mam być cierpliwa i przyjdzie. Maluchy kochane, choć dają popalić ;) gdyby nie rana po cc, byłoby prościej, ale jakoś idzie. Trzymajcie kciuki za nas!

Ps. Stopy Shreka :) mam i ja!
ba50d37b6a5bb0d9c0b2f7aabe342a81.jpg
027ab7bb7d82eb62ca3721acfacb4de1.jpg

Slicznosci [emoji7] ja tez nie mialam pokarmu , pierwsza kropla poplynela jak wyszlam do domu, spokojnie wszystko przyjdzie z czasem :*

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry