katharina203
Fanka BB :)
Flandi gratuluje pociech...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uciska napewno to tez wpływ tego ze znowu powiększyły mi się piersi i brzuch i widzę że głowę trzymam inaczej i dlatego choć sam kręgosłup mnie nie boli masaże troszkę pomagają ale już za duży ciężar i jak chłopaki cisną się pod żebra to ciężko mi się oddycha i musze bardzo głowę do góry podnosić zeby móc oddychać a ze nie mogę leżeć w pozycji odciazajacej ta partie musze się pomęczyćTo rzeczywiscie nie zaciekawie u ciebie ale moze tak jak mowisz po porodzie odejdzie moze na jakis nerw sie naciska. A czy chodzisz jeszcze na te masaze ???
Ja mam xl kiedyś dziewczyny pisały żeby większe wziąść albo jak jest możliwość kupić jedne i przymierzyć tylko mi się wydaje ze jak jeszcze wsadzić ta wielka podpaske to lepiej większe żeby nic nie uciskalo i napewno pasowałoMam pytanie co do majtek jednorazowych czy rozmiar jest normalny czy zawyzony lub zanizony ??? Bo nie wiem jaki rozmiar mam kupic.
Ja tez zacztam na wieeeeeelkie pranie w niedzieleKochana ja bym chciala jeszcze poczekac. Ja czekam najpierw na ciebie a po tobie ja dopieto zaczne odliczac. Ja po niedzieli bede dopiero zaczynac wszystko prac
Ja młodego przykrywam od początku bo pod kocykiem i w śpiworku nie chciał. Teraz śpi pod grubą puchowa kołderka bo pod inną nie da rady [emoji14] ale on nigdy nie lubił mieć przykrytych rąk i zawsze wyciagal więc jestem pewna że się nie nakryjeMyślę że napewno nie w pierwszym roku życia. Dopiero jak dziecko będzie w stanie zdjąć sobie tą kołdrę z twarzy gdy się nią nakryje a taka koordynacja ruchów nie prędko
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
My mamy adamex barletta. Młody ma 6 miesięcy i jeszcze miejsca sporoNo właśnie...Ile cm. ma Twoja gondola?Bebetto ma 80cm. i wydaje mi się, że to jest mało
Na ulicy handlowej 1A na jakiej ulicy ??? Tak sie sklada ze akurat jutro bede bo mam wizyte.