reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
No to jesteśmy :)
52dab5a7be143236624dfbf403b5e098.jpg

Witajcie serduszka ❤❤❤❤ ;) ;) ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mam pytanie co do majtek jednorazowych czy rozmiar jest normalny czy zawyzony lub zanizony ??? Bo nie wiem jaki rozmiar mam kupic.

To rzeczywiscie nie zaciekawie u ciebie ale moze tak jak mowisz po porodzie odejdzie moze na jakis nerw sie naciska. A czy chodzisz jeszcze na te masaze ???
Uciska napewno to tez wpływ tego ze znowu powiększyły mi się piersi i brzuch i widzę że głowę trzymam inaczej i dlatego choć sam kręgosłup mnie nie boli masaże troszkę pomagają ale już za duży ciężar i jak chłopaki cisną się pod żebra to ciężko mi się oddycha i musze bardzo głowę do góry podnosić zeby móc oddychać a ze nie mogę leżeć w pozycji odciazajacej ta partie musze się pomęczyć

Mam pytanie co do majtek jednorazowych czy rozmiar jest normalny czy zawyzony lub zanizony ??? Bo nie wiem jaki rozmiar mam kupic.
Ja mam xl kiedyś dziewczyny pisały żeby większe wziąść albo jak jest możliwość kupić jedne i przymierzyć tylko mi się wydaje ze jak jeszcze wsadzić ta wielka podpaske to lepiej większe żeby nic nie uciskalo i napewno pasowało

Myślę że napewno nie w pierwszym roku życia. Dopiero jak dziecko będzie w stanie zdjąć sobie tą kołdrę z twarzy gdy się nią nakryje a taka koordynacja ruchów nie prędko :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja młodego przykrywam od początku bo pod kocykiem i w śpiworku nie chciał. Teraz śpi pod grubą puchowa kołderka bo pod inną nie da rady [emoji14] ale on nigdy nie lubił mieć przykrytych rąk i zawsze wyciagal więc jestem pewna że się nie nakryje

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry