reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny musze chodzic do lekarza z malym na te wizyty przegladowe co sie robi co jakis czas, zeby w ksiazeczke wpisac? Nie moge chodzic z malym prywatnie? Szczerze to ja bym wolala chodzic prywatnie do tego lekarza u ktorego bylam ostatnio. Jak tfu tfu tfu maly bedzie chorowal to i tak bedziemy do domu prywatnego lekarza umawiac.
Po co mi wizyty na nfz jak i tak one nic nie wnosza, mam porownanie.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Uciska napewno to tez wpływ tego ze znowu powiększyły mi się piersi i brzuch i widzę że głowę trzymam inaczej i dlatego choć sam kręgosłup mnie nie boli masaże troszkę pomagają ale już za duży ciężar i jak chłopaki cisną się pod żebra to ciężko mi się oddycha i musze bardzo głowę do góry podnosić zeby móc oddychać a ze nie mogę leżeć w pozycji odciazajacej ta partie musze się pomęczyć
No tak to jest duze obciazenie same cycy a dodac jeszcze brzusio a tym bardziej przy twoim wzroscie. Ale dasz rade juz malo zostalo

Możliwe, stopy mogą urosnąć o rozmiar i niekoniecznie wrócić do rozmiaru z przed ciąży

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dobre to jak mam JuZ teraz 41.5 to potem dojdew do 43 i JuZ Sue nie zmieni to Sue zalamie,gdzie ja znajde buty!????

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hussan, ja bralam xl te siateczkowe z baby ono. One niby wielorazowe sa ale ja je mialam jako jednorazowki. Tam jest rozmiarowka, zmierz sie w udach o bedziesz wiedziec. Ja wzielam ciut wieksze. Jak masz cc to wez wieksze zeby nie podraznialy rany po cieciu.

reklama
Hussan, ja bralam xl te siateczkowe z baby ono. One niby wielorazowe sa ale ja je mialam jako jednorazowki. Tam jest rozmiarowka, zmierz sie w udach o bedziesz wiedziec. Ja wzielam ciut wieksze. Jak masz cc to wez wieksze zeby nie podraznialy rany po cieciu.

babyono-majtki-siateczkowe-wielorazowe-rozmiar-l-u-iext41824746.jpg

Załączniki

• babyono-majtki-siateczkowe-wielorazowe-rozmiar-l-u-iext41824746.jpg
    babyono-majtki-siateczkowe-wielorazowe-rozmiar-l-u-iext41824746.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 537
Do góry