reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja swojego rozrabiake jutro zobacze ale na usg. Ja mam wrazenie ze moj jest dalej poprzecznie ulozony. Ja tez jeszcze nie mam kosmetykow. Jak dobrze pamietam to u nas roznica chyba 2 tyg

Tak, chyba dwa. Ja mam 30t4d dzis i wolalabym, zeby wytrzymala jeszcze przynajmniej z 6tyg. Moja jest glowka w dol od dawna, ale ostatnio ta glowka jest meeega nisko.
Ja mam usg dopiero 31.01...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak pamietam nasza rozmowe. Ciesze sie ze zdecydowalas sie na taki sam. Kupowalam w Ełku. Maja na fejsie swoja stronke wejdz zobacz Sklep dzieciecy Dominika
Wiesz zdecydowałam się na taki sam bo jest większy od bebetto murano. Dzięki za zresztą stronki.A jak będziesz w Białymstoku to polecam hurtownie bambino;)

W takim razie kciuki zaciskam z chłopakami żebyś dotrwała do końca :) ja mam poprane i po prasowanie juz bo bałam się ze kręgosłup mi nie wytrzyma i dobrze bo szyjny odcinek mi nawala i prawa reka caly dzien i noc zdretwiala i problem mam z myciem zebow a o prasowaniu nie ma mowy teraz tylko pakowanie i juz będę gotowa :)
Ja jeszcze czuje sie na silach chociaz juz jest mi ciezej i dzis zauwazylam ze mam wieksze stopy i odciskaja mi sie skarpetki bo jakos kapcie ciasne sie zrobily. Ale tez nie ma co porownywac ty nosisz 2 a ja 1. Mi od paru dni drentwieja nogi i mam od czasu do czasu bole krzyzowe. Kochana ale damy rade bo jak nie my to kto

Ale jak??? Daj instrukcje[emoji6]

Eskimosek sliczny[emoji176]

Dziewczyny nie macie problemy z zapinaniem dzieci w fotelikach w tych kombinezonach???
Moj mi nigdy nozek nie wyprostuje i ma je zgiete tak ze wylaza z nogawek kombinezonika i jak go zapibamy to nie sciagamy pasami tak jak trzeba bo sie boimy ze mu nogi polamiemy bo nigdy nie wiemy gdzie ma te nozki.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Najpierw kolami schodek po schodku na sam dół. Drugi kurs z gondolą. Trzeci z dzieckiem. Najtrudniejszy pierwszy raz. Tez się bałam. Odkladalam kilka dni ale w koncu stwierdziłam ze czas najwyższy i od tej ppry wychodzimy codziennie

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jeszcze czuje sie na silach chociaz juz jest mi ciezej i dzis zauwazylam ze mam wieksze stopy i odciskaja mi sie skarpetki bo jakos kapcie ciasne sie zrobily. Ale tez nie ma co porownywac ty nosisz 2 a ja 1. Mi od paru dni drentwieja nogi i mam od czasu do czasu bole krzyzowe. Kochana ale damy rade bo jak nie my to kto
No jasne ze damy będzie dobrze i tak się ciesze ze mnie jakoś omija wsxystko co negatywne z ręką to miałam już wcześniej zresztą cały kręgosłup mam zrabany i lekarze tez mnie naciskali z ciaza bo mówili że potem będzie jeszcze gorzej i być może będę musiała przelezec w szpitalu cala ciążę a oszczędza mnie i jakoś mam spokój teraz od kilku dni mi dretwieje mam tylko nadzieje ze jak urodze to mi odpuści bo będzie kłopot z opieką nad bablami bo teraz to mam problem kartkę papieru złapać i utrzymać a co dopiero dziecko. A z nogami to mi też puchna szczególnie wieczorem i w domu nie mogę żadnych skarpetek mieć ani zamkniętych papci bo moznaby jajka smażyć tak mi gorąco zaraz . Jakby bardzo bolał cie krzyż to pytałam mojego profesorka można te plastry rozgrzewające na kręgosłup przyklejac

Dzieki Straw a ja mylam i oczka i uszka gazikami i sola i duzo zabawy z tymi gazikami popakowanymi.
My jak wsadzalismy mala do fotelika to bylismy przerazeni. Ma tylko 52cm. Utopila sie w kombinezonie nic nie bylo widac gdzie raczka gdzie nozka.

reklama
No jasne ze damy będzie dobrze i tak się ciesze ze mnie jakoś omija wsxystko co negatywne z ręką to miałam już wcześniej zresztą cały kręgosłup mam zrabany i lekarze tez mnie naciskali z ciaza bo mówili że potem będzie jeszcze gorzej i być może będę musiała przelezec w szpitalu cala ciążę a oszczędza mnie i jakoś mam spokój teraz od kilku dni mi dretwieje mam tylko nadzieje ze jak urodze to mi odpuści bo będzie kłopot z opieką nad bablami bo teraz to mam problem kartkę papieru złapać i utrzymać a co dopiero dziecko
To rzeczywiscie nie zaciekawie u ciebie ale moze tak jak mowisz po porodzie odejdzie moze na jakis nerw sie naciska. A czy chodzisz jeszcze na te masaze ???

Do góry