reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hussan, ja bralam xl te siateczkowe z baby ono. One niby wielorazowe sa ale ja je mialam jako jednorazowki. Tam jest rozmiarowka, zmierz sie w udach o bedziesz wiedziec. Ja wzielam ciut wieksze. Jak masz cc to wez wieksze zeby nie podraznialy rany po cieciu.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje za odp. Jeszcze nie wiem do konca czy bede miala cc. Jak synus sie nie odwroci to bedzie cc ale ja bym chciala sn.

reklama
A mierzylas. Jak rozmiarowka ???
Jedne mam XXL z BabyOno wielorazowe i te są ok i nie będą mi w razie czego uciska na bliznę a drugie mam z akuku i to pisze 44 rozm i to są jednorazowe i te nie bardzo wyglądają mi na 44 raczej na 38 bo nie są wcale większe niż moje w których chodzę i tak szczerze nie polecam lepsze są te wielorazowe z siateczki są tez miękkie i fajnie się rozciągają . Z BabyOno są w rozm od m do xxl

Jedne mam XXL z BabyOno wielorazowe i te są ok i nie będą mi w razie czego uciska na bliznę a drugie mam z akuku i to pisze 44 rozm i to są jednorazowe i te nie bardzo wyglądają mi na 44 raczej na 38 bo nie są wcale większe niż moje w których chodzę i tak szczerze nie polecam lepsze są te wielorazowe z siateczki są tez miękkie i fajnie się rozciągają . Z BabyOno są w rozm od m do xxl

Te z BabyOne to Strawbelka tez mi polecila ze sa bardzo dobre. Juz sobie zrobilam zdjecie opakowania. Tez kupie sobie wieksze.

Dokladnie mam te same co Strawbelka tylko xxl jakieś takie wzięłam ale nawet dobrze bo ja nie lubię jak mnie coś uciska a one są fajnie luźne I napewno nie będą uciskac w razie cc

Flandi moje wielkie gratulacje :)
Straw ja tez mieskzam na 4 pietrze, wozek mam na dole w komoce pod przykryciem ,a malego znosze na dol w foteliku, czeka na mnie spokojnie ja wyciagam wozek z komorki ciagne go po 5 schodkach i stawiam na klatce :) ide po malego i lecimy na spacer :D dzisiaj urzedowalismy 1.5 godz :)

Majtki siatkowe napewno po cesarce popieram.
Zaczelo mi sie chyba zappalenie piersi. Nie karmie piersia bo mam tabletki na jelita ktore po ktorych lepiej nie karmic. W szpitalu dali mi bromergan a recepty nie dostalam bo trzeba byc pod obserwacja bo ponoc powoduje nadcisnienie.
Macie jakies sposoby? Czytam ze paracetamol szalwia i kapusta.

Flandi gratulacje[emoji255][emoji255]
To teraz czas na nas Mavi[emoji3] pamiętam jak na początku przegladalm kalendarz i bylysmy na samym końcu.. Ale zlecialo [emoji33][emoji33]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy w szpitalu przy porodzie należy powiedzieć ze jest się w ciąży z in vitro?? I czy należy dokładnie podać jakie leki się przyjmowało od początku Ciąży?? Tak z ciekawości pytam .....

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a czy wy cos kupowalyscie do szpitala. Bo ja kupilam poszewke, 2 kaftaniki i 5 pieluch tetrowych. Jak rozmawialam z polozna to mi mowila ze nie musze tylko kto chce.

reklama
Do góry