MartiniM
Fanka BB :)
masz instagram ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
masz instagram ?
Bebilon nutriton robi sie taką papke zeby zagescila pokarm dziecku w brzuszku zeby nie ulewaloMartka a co to ten zageszczacz? Trzeba to uzyc I kiedy ?
Ewelin to wyobraz sobie mnie ,pierwsza ciaza porod kwiecien a jak tu czytam to czasem Sue boje ,ciekawe jak u nas bedzue ,Ja to we wszystkim zielona
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No moja też pierwsza i tez zielona byłam. W sumie dalej jestem. Ale dobrze że jest to forum i dziewczyny zawsze poradzą co na kolki itpMartka a co to ten zageszczacz? Trzeba to uzyc I kiedy ?
Ewelin to wyobraz sobie mnie ,pierwsza ciaza porod kwiecien a jak tu czytam to czasem Sue boje ,ciekawe jak u nas bedzue ,Ja to we wszystkim zielona
No moja też pierwsza i tez zielona byłam. W sumie dalej jestem. Ale dobrze że jest to forum i dziewczyny zawsze poradzą co na kolki itp
Ja małemu też podawałam zageszczacz ale odstawiłam bo kupa mu się tak zagescila że nie mógł zrobić . Był dramat. Na szczęście już jestem po kolkach i po wszystkim. Teraz czekam na zęby. Aaa i jedno jeszcze mogę podpowiedzieć : u mnie mały się strasznie spinal i prezyl, stosowaliśmy różne krople od delicol po dąb simplex i wszystko, winna okazała się cholerna witamina k podawana w kapsułkach. Powiedziałam pediatrze że odstawiam i daje tylko witaminę D . Odrazu dziecko inne byłoMy dzisiaj walczymy przy karmieniach z zageszczaczem i powiem szczerze ze pierwszy raz mialam ochotę płakać razem z małą. Nie dość ze podanie jej tej papki łyżeczką jest niemozliwe, ona wrzeszczy jak opetana jak jest glodna, zeby jakos to podac smarowalam sobie tym sutek wczoraj mała zwrocila juz w trakcie jedzenia ale myslalam ze moze dlatego ze lezalysmy wiec dzisiaj karmilam ją na siedzaco glowe miala wyzej . wrocilysmy ze spaceru oczywiście ona od razu jest glodna jakby miesiac nie jadla. Tak wiec zmiana pieluchy juz odbywa sie w takim wrzasku jakbym obdzierala ją ze skory (czuje ze niedlugo chyba zapuka do mnie policja ) i karmienie. ..
Ja cała w tej papce obklejona, dziecko tez ale udalo sie podalam jej sporo , po czym w nagrodę zostalam cala obrzygana ze tak powiem brzydko... Wtedy wlasnie chcialam sie rozplakac. Musialam wam sie wyzalic
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
To się podaje tylko dzieciom które bardzo ulewaja. Nie daje się każdemu dziecku [emoji14] aczkolwiek mi powiedzieli że jak dobrze przybiera to niech sobie ulewa. Do tej pory mu się uleje jak beknie po jedzeniu i wszystko jest okTez sie ciesze ze jest to forum ,bedzue cie Ze mna podczas porodu ,szkoda ze Po transferze nie moglam dzielic radosci tutaj ))
Martka aha widzisz zawsze nowe informacje i od ktorego tygodnia to podawac? Czy moze za wczesnie pytam hahaha dopoero 27t 4 dni ciaza