reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Martini ja tak samo. Jestem zakochana po uszy. Maz tak samo. Wogole to pierwsxego dnia podziekowal mi za corke. Strssznie mnie wzruszyl bo pomogl mi przy tym koszmarnym porodzie. Caly czas masowal mi plecy jakby nie to to chyba bym oszalala. Byl wsciekly ze tyle zwlekaja z decyzja o cc bo skoro od 10 rano do 3 w nocy szyjka nie drgnela mialam cukrzyce cholestaze wrzodziejce zapalenie jelit porod 3 tygodnie przed terminem z zamknieta dluga szyjka to co jeszcze trzeba zeby ktos sie podpisal pod cc??? Chcialam urodzic naturalnie. Samo odejscie wod skurcze pierwsze pare godzin super sprawa. Ale skurcze 40 sekundowe co 40 sekund gdzie nie mialam czasu nawet zlapsc oddech. Po antybiotyku na GBSa mialam jakies uczulenie chyba bo od razu kichalam strasznie ksszlalam a potem zapchalo mi drogi oddechowe i nie moglam dobrze oddychac. Po drugiej dawce po 4 godzinach powtorzylo sie w mniejszym stopniu.
Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniadze ( czytaj lapowke[emoji6])

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My dzisiaj walczymy przy karmieniach z zageszczaczem i powiem szczerze ze pierwszy raz mialam ochotę płakać razem z małą. Nie dość ze podanie jej tej papki łyżeczką jest niemozliwe, ona wrzeszczy jak opetana jak jest glodna, zeby jakos to podac smarowalam sobie tym sutek wczoraj mała zwrocila juz w trakcie jedzenia ale myslalam ze moze dlatego ze lezalysmy wiec dzisiaj karmilam ją na siedzaco glowe miala wyzej . wrocilysmy ze spaceru oczywiście ona od razu jest glodna jakby miesiac nie jadla. Tak wiec zmiana pieluchy juz odbywa sie w takim wrzasku jakbym obdzierala ją ze skory (czuje ze niedlugo chyba zapuka do mnie policja ;) ) i karmienie. ..
Ja cała w tej papce obklejona, dziecko tez ale udalo sie podalam jej sporo , po czym w nagrodę zostalam cala obrzygana ze tak powiem brzydko... Wtedy wlasnie chcialam sie rozplakac. Musialam wam sie wyzalic :(

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jak tak Was czytam i słyszę że macie problemy z dzieciaczkami to się zastanawiam czy u mnie też tak będzie. Jak do tej pory - odpukać mojemu nic nie jest.

Dziś tez przespal 5h w nocy. Już nie mogę się doczekać kiedy przespij 8h

Do góry