reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja podaje Bebilon Pepti DHA byla u nas skaza :(
Flandi trzymam za Was kciuki ;)
Dziewczyny jestem rozkochana w swoim malym chlopczyku - piekne uczucie - warto bylo walczyc i tyle przejsc dla tych naszych istotek [emoji14] Chcialabym sie w koncu nim pochwalic , a nie moge tu nic wstawic gdybyscie chcialy to moge Wam pokazac na instagramie ?? :D
Ja nie mam :(a chętnie zobaczę Twoje cudo :) może jednak ci się uda wrzucić fotkę tutaj :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie jem nabialu tylko to co napisalam wczesniej. Kolki byly, daje kropelki.
Karmie swoim sciagnietym, czasem sa dni ze nie mam jak sciagnac bo maly marudzi dlugo i musze dac raz modyfikowane. Jeszcze mu sie buzia brzydka zrobila, jakby skaza bialkowa.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Przy skazie białkowej jest wysypka i dziecko się drapie. Moja była poraniona cała i zielone kupy miała.
Z tego co piszesz w diecie nic nie nasz z nabiału. Stawiam na mleko modyfikowane. Przy skazie stosuje sie specjalne, na receptę, bo takie zwykłe zawiera laktozę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam instagram ;(
Ale Martini Czemu nie mozesz tutaj ? Obok jak wpisujesz wiadomosci jest znak plus Po lewej stronie
ec1ce4505c3f2a4a8cfc732905515e31.jpg

Naciskasz I ladujesz foto ;)
Tez bym chciala zobsczyc twe cudo;)....
Domyslam Sue ze super uczucie i sie nie spi tylko sie patrzy cala noc i dzien;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja myję małemu pupę woda a nie żadnymi chusteczkami. Jedynie jak idziemy w gości i używamy wtedy chusteczek Dada sensitive. Wypróbowałam wiele i uważam te za najlepsze :)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tak samo. Wacikami namoczonymi w cieplej wodzie. Niestety u nas te dady sie nie sprawdzily wcale. Co pupa to inne wymagania [emoji4]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry