reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

No to cos mu szkodzi.. lekarz Ci tego nie wywrozy. Kolki byly po mleku? Karmisz piersia? Jesz mleko/sery/jogurty/serki itp?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jem nabialu tylko to co napisalam wczesniej. Kolki byly, daje kropelki.
Karmie swoim sciagnietym, czasem sa dni ze nie mam jak sciagnac bo maly marudzi dlugo i musze dac raz modyfikowane. Jeszcze mu sie buzia brzydka zrobila, jakby skaza bialkowa.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Inka na wodzie? Sucharki i chleb bezmleczne?

Inka na wodzie. Teraz patrze sucharki i jest w skladzie serwatka mleczna. Na chlebie bylo ze moze miec sladowe ilosci mleka.
Dzieki za trop[emoji11] Nawet by mi to do glowy nie przyszlo zeby tu szukac.

Ja jako dziecko mialam skaze bialkowa, wiec moze maly.

Wiesz jakby to bylo dla mnie to byloby mi obojetne, dla dziecka nie. Jesli moge kupic chusteczki z mniejsza iloscia chemii to, to zrobie. I zeby byla jasnosc - nie narzucam ani nie krytykuje, ze uzywasz pampers :) po prostu w weekend czytalam o tym i chcialam sie podzielic...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja myję małemu pupę woda a nie żadnymi chusteczkami. Jedynie jak idziemy w gości i używamy wtedy chusteczek Dada sensitive. Wypróbowałam wiele i uważam te za najlepsze :)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Inka na wodzie. Teraz patrze sucharki i jest w skladzie serwatka mleczna. Na chlebie bylo ze moze miec sladowe ilosci mleka.
Dzieki za trop[emoji11] Nawet by mi to do glowy nie przyszlo zeby tu szukac.

Ja jako dziecko mialam skaze bialkowa, wiec moze maly.

Mam alergie na mleko wiec jestem zaprawiona w bojach :-)

reklama
Ja podaje Bebilon Pepti DHA byla u nas skaza :(
Flandi trzymam za Was kciuki ;)
Dziewczyny jestem rozkochana w swoim malym chlopczyku - piekne uczucie - warto bylo walczyc i tyle przejsc dla tych naszych istotek :p Chcialabym sie w koncu nim pochwalic , a nie moge tu nic wstawic gdybyscie chcialy to moge Wam pokazac na instagramie ?? :D

Do góry