reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Martka a mała cały czas ciągnie czy może się bawi tylko. Bo mi polozna jak karmiłam małego mówiła kiedy je a kiedy się bawi cyckiem. I faktycznie przez większość czasu się bawił. I wtedy dostaje smoka i śpi 3h i znów po tym czasie je. No i jeszcze mówiła ze max 40-50min z obu ma jeść. Bo jej mówiłam ze tak z 1,5h zawsze na cycu
Mi tez to wszystko mowila i normalnie juz tak to wygląda, ale od wczoraj jakby ktoś dziecko podmienil. Smoczka nie chce, dlawi się, wypluwa, denerwuje (a normalnie kilka razy pomógł) . Musimy jakos przetrwać ten mam nadzieję, ze jednak niecały tydzień.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi tez to wszystko mowila i normalnie juz tak to wygląda, ale od wczoraj jakby ktoś dziecko podmienil. Smoczka nie chce, dlawi się, wypluwa, denerwuje (a normalnie kilka razy pomógł) . Musimy jakos przetrwać ten mam nadzieję, ze jednak niecały tydzień.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Może to tylko chwilowe i wczoraj taki dzień miała ze chciała przy piersi być.

Czesc Dziewczynki :)

Strawbelko fajnie, ze wrocilas, Tymonek sliczny chlopczyk :) my mamy taki bujak:
Link do: Bright Starts Huśtawka Hybrydowa Biedronka Ingenuity 60198 - Ceny i opinie - Ceneo.pl

Nie chce obrazic posiadaczek Tiny Love, bo sama go ogladalam i czytalam opinie, ale w zasadzie dla mnie to wyglada jak gondola i sie zdecydowalismy na ten co kupilismy. Poza tym ostatnio nasz synek upodobal sobie mate edukacyjna i bujak narazie poszedl w odstawke.

Nika jak Wasza rehabilitacja? Nasz synek tez lekko ma wzmozone napiecie miesniowe. Zapisalismy sie na rehabilitacje na nfz na 24 maja dopiero :/ kpina jakas. Wiec zapisalam nas prywatnie i zacznymy w nast tyg.
Po jakim czasie sa rezultaty? Jak Szymonek znosi cwiczenia? W domu cwiczysz z malym?

Czesc Dziewczynki :)

Strawbelko fajnie, ze wrocilas, Tymonek sliczny chlopczyk :) my mamy taki bujak:
Link do: Bright Starts Huśtawka Hybrydowa Biedronka Ingenuity 60198 - Ceny i opinie - Ceneo.pl

Nie chce obrazic posiadaczek Tiny Love, bo sama go ogladalam i czytalam opinie, ale w zasadzie dla mnie to wyglada jak gondola i sie zdecydowalismy na ten co kupilismy. Poza tym ostatnio nasz synek upodobal sobie mate edukacyjna i bujak narazie poszedl w odstawke.

Nika jak Wasza rehabilitacja? Nasz synek tez lekko ma wzmozone napiecie miesniowe. Zapisalismy sie na rehabilitacje na nfz na 24 maja dopiero :/ kpina jakas. Wiec zapisalam nas prywatnie i zacznymy w nast tyg.
Po jakim czasie sa rezultaty? Jak Szymonek znosi cwiczenia? W domu cwiczysz z malym?
Przeciez nie obrazisz...ja np szukalam bujaczka ktory w ktorym mala bedzie tez mogla spac na plasko od razu po urodzeniu i wlasnie tiny love taki jest. Chce kupic z budka zeby w lato lezala sobie z nami na balkonie...a potem zamiana w bujaczek...dla mnie zestaw idealny

Agatek, tiny love moze byc gondola, ale tez zwyklym bujaczkiem - jak na zdjeciu.
Zaleta jest wlasnie ta gondola, bo w zwyklym bujaczku nie mozna klasc dzieci ponizej 3misiaca na dluzej, ze wzgledu na bardzo zly wplyw na kregoslup. I nikt sie nie obraza[emoji4], po to jestesmy, zeby wymieniac opinie :)
ff9d1341d6d01064debcaca0da8c770a.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry