reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Martka a mała cały czas ciągnie czy może się bawi tylko. Bo mi polozna jak karmiłam małego mówiła kiedy je a kiedy się bawi cyckiem. I faktycznie przez większość czasu się bawił. I wtedy dostaje smoka i śpi 3h i znów po tym czasie je. No i jeszcze mówiła ze max 40-50min z obu ma jeść. Bo jej mówiłam ze tak z 1,5h zawsze na cycu
Mi tez to wszystko mowila i normalnie juz tak to wygląda, ale od wczoraj jakby ktoś dziecko podmienil. Smoczka nie chce, dlawi się, wypluwa, denerwuje (a normalnie kilka razy pomógł) . Musimy jakos przetrwać ten mam nadzieję, ze jednak niecały tydzień.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi tez to wszystko mowila i normalnie juz tak to wygląda, ale od wczoraj jakby ktoś dziecko podmienil. Smoczka nie chce, dlawi się, wypluwa, denerwuje (a normalnie kilka razy pomógł) . Musimy jakos przetrwać ten mam nadzieję, ze jednak niecały tydzień.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Może to tylko chwilowe i wczoraj taki dzień miała ze chciała przy piersi być.

Czesc Dziewczynki :)

Strawbelko fajnie, ze wrocilas, Tymonek sliczny chlopczyk :) my mamy taki bujak:
Link do: Bright Starts Huśtawka Hybrydowa Biedronka Ingenuity 60198 - Ceny i opinie - Ceneo.pl

Nie chce obrazic posiadaczek Tiny Love, bo sama go ogladalam i czytalam opinie, ale w zasadzie dla mnie to wyglada jak gondola i sie zdecydowalismy na ten co kupilismy. Poza tym ostatnio nasz synek upodobal sobie mate edukacyjna i bujak narazie poszedl w odstawke.

Nika jak Wasza rehabilitacja? Nasz synek tez lekko ma wzmozone napiecie miesniowe. Zapisalismy sie na rehabilitacje na nfz na 24 maja dopiero :/ kpina jakas. Wiec zapisalam nas prywatnie i zacznymy w nast tyg.
Po jakim czasie sa rezultaty? Jak Szymonek znosi cwiczenia? W domu cwiczysz z malym?

Czesc Dziewczynki :)

Strawbelko fajnie, ze wrocilas, Tymonek sliczny chlopczyk :) my mamy taki bujak:
Link do: Bright Starts Huśtawka Hybrydowa Biedronka Ingenuity 60198 - Ceny i opinie - Ceneo.pl

Nie chce obrazic posiadaczek Tiny Love, bo sama go ogladalam i czytalam opinie, ale w zasadzie dla mnie to wyglada jak gondola i sie zdecydowalismy na ten co kupilismy. Poza tym ostatnio nasz synek upodobal sobie mate edukacyjna i bujak narazie poszedl w odstawke.

Nika jak Wasza rehabilitacja? Nasz synek tez lekko ma wzmozone napiecie miesniowe. Zapisalismy sie na rehabilitacje na nfz na 24 maja dopiero :/ kpina jakas. Wiec zapisalam nas prywatnie i zacznymy w nast tyg.
Po jakim czasie sa rezultaty? Jak Szymonek znosi cwiczenia? W domu cwiczysz z malym?
Przeciez nie obrazisz...ja np szukalam bujaczka ktory w ktorym mala bedzie tez mogla spac na plasko od razu po urodzeniu i wlasnie tiny love taki jest. Chce kupic z budka zeby w lato lezala sobie z nami na balkonie...a potem zamiana w bujaczek...dla mnie zestaw idealny

Agatek, tiny love moze byc gondola, ale tez zwyklym bujaczkiem - jak na zdjeciu.
Zaleta jest wlasnie ta gondola, bo w zwyklym bujaczku nie mozna klasc dzieci ponizej 3misiaca na dluzej, ze wzgledu na bardzo zly wplyw na kregoslup. I nikt sie nie obraza[emoji4], po to jestesmy, zeby wymieniac opinie :)
ff9d1341d6d01064debcaca0da8c770a.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry