reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja nie bede kupowac wszystkiego to co pisze na stronie szpitala bo i tak wiekszosc rzeczy nie bedzie potrzebna.
U nas jest jakieś minimum rzeczy podane. Ubranka na pewno są wykorzystywane, nie ubierają tam dzieci w szpitalne ciuszki. Do tego koszula, szlafrok, kapcie, podpaski, podkłady, chusteczki nawilżające, pampersy i rożek. Tyle :)

reklama
Super ten wozek, tez go bralismy pod uwage[emoji6] fajny, zwrotny. Jakbym znalazla 1000zl taniej to bym brala[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj byli u nas znajomi, którzy mają dokładnie ten sam model, nawet kolor identyczny i chwalili. Mam nadzieję, że będę zadowolona. Ja jestem niska i drobna, ten wózek jest jakby dla mnie stworzony ;)

Dziewczyny jaki polecacie lezaczek bujaczek?
Bo opinie na ceneo sa nijakie.
Martka, Ewelin ktoras z Was dostala, polecacie? Agatek Ty jaki kupilas?
Dziewczyny jakies rady?

Wsadzilam malego do fotelika samochodowego i bujam i zrobil sie aniolek. Nie moglam go dzis uspokoic.

Ja 30 listopad hehe prawie grudzień. nie nie zmieniło się jest gorzej. korzystaj bo ja karmie i kp i kpi i trwa to.od.1do 2 h a budzą się co 2-3 h. tetaz jeszvze doszło to ze nie śpią od 4 rano do 14 i latam z dwoma

O kurcze. Ale to jest zmiana w porównaniu z ciążą - błogim czasem relaksu. Gdzie śpisz tyle że już organizm Ci sam mówi dość.

Dziewczyny jaki polecacie lezaczek bujaczek?
Bo opinie na ceneo sa nijakie.
Martka, Ewelin ktoras z Was dostala, polecacie? Agatek Ty jaki kupilas?
Dziewczyny jakies rady?

Wsadzilam malego do fotelika samochodowego i bujam i zrobil sie aniolek. Nie moglam go dzis uspokoic.

Ja mam Tiny Love 3w1 polecony przez dwie przyjaciolki swieze mamy. Zoabczymy czy da rade :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ktory masz?

Taki. Kupilam z drugiej reki, podobno nieuzywany i w sumie na taki wyglada, a zamist 120 zaplacilam 40e
5f89334607182dab3c3d88fc582fa606.jpg

reklama
Do mam grudniowych: moja ma 2,5 tygodnia i kwestia karmienia w nocy co 1,5-2h plus usypianie to dla mnie koszmar. Czy to się u Was zmieniło? Wasze dzieci są starsze.
Ja chodzę na rzęsach. Raz mi się udało zdrzemnąć w ciągu dnia.

Moja co dwie, trzy godziny chociaz co 1,5 tez się zdarzy. Przy porannym karmieniu jestem już jak zombie. Jak sie udaje około 7 czy 8 jeszcze ją uspic to ja tez śpię i wstajemy o 10. Dzisiaj ma miesiąc i od dwóch dni znowu ma etap wiszenia na cycku po dwie, trzy godziny. Je, ulewa i znowu je...

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry