reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja nie bede kupowac wszystkiego to co pisze na stronie szpitala bo i tak wiekszosc rzeczy nie bedzie potrzebna.
U nas jest jakieś minimum rzeczy podane. Ubranka na pewno są wykorzystywane, nie ubierają tam dzieci w szpitalne ciuszki. Do tego koszula, szlafrok, kapcie, podpaski, podkłady, chusteczki nawilżające, pampersy i rożek. Tyle :)

reklama
Super ten wozek, tez go bralismy pod uwage[emoji6] fajny, zwrotny. Jakbym znalazla 1000zl taniej to bym brala[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj byli u nas znajomi, którzy mają dokładnie ten sam model, nawet kolor identyczny i chwalili. Mam nadzieję, że będę zadowolona. Ja jestem niska i drobna, ten wózek jest jakby dla mnie stworzony ;)

Dziewczyny jaki polecacie lezaczek bujaczek?
Bo opinie na ceneo sa nijakie.
Martka, Ewelin ktoras z Was dostala, polecacie? Agatek Ty jaki kupilas?
Dziewczyny jakies rady?

Wsadzilam malego do fotelika samochodowego i bujam i zrobil sie aniolek. Nie moglam go dzis uspokoic.

Ja 30 listopad hehe prawie grudzień. nie nie zmieniło się jest gorzej. korzystaj bo ja karmie i kp i kpi i trwa to.od.1do 2 h a budzą się co 2-3 h. tetaz jeszvze doszło to ze nie śpią od 4 rano do 14 i latam z dwoma

O kurcze. Ale to jest zmiana w porównaniu z ciążą - błogim czasem relaksu. Gdzie śpisz tyle że już organizm Ci sam mówi dość.

Dziewczyny jaki polecacie lezaczek bujaczek?
Bo opinie na ceneo sa nijakie.
Martka, Ewelin ktoras z Was dostala, polecacie? Agatek Ty jaki kupilas?
Dziewczyny jakies rady?

Wsadzilam malego do fotelika samochodowego i bujam i zrobil sie aniolek. Nie moglam go dzis uspokoic.

Ja mam Tiny Love 3w1 polecony przez dwie przyjaciolki swieze mamy. Zoabczymy czy da rade :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ktory masz?

Taki. Kupilam z drugiej reki, podobno nieuzywany i w sumie na taki wyglada, a zamist 120 zaplacilam 40e
5f89334607182dab3c3d88fc582fa606.jpg

reklama
Do mam grudniowych: moja ma 2,5 tygodnia i kwestia karmienia w nocy co 1,5-2h plus usypianie to dla mnie koszmar. Czy to się u Was zmieniło? Wasze dzieci są starsze.
Ja chodzę na rzęsach. Raz mi się udało zdrzemnąć w ciągu dnia.

Moja co dwie, trzy godziny chociaz co 1,5 tez się zdarzy. Przy porannym karmieniu jestem już jak zombie. Jak sie udaje około 7 czy 8 jeszcze ją uspic to ja tez śpię i wstajemy o 10. Dzisiaj ma miesiąc i od dwóch dni znowu ma etap wiszenia na cycku po dwie, trzy godziny. Je, ulewa i znowu je...

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry