reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Flandi Ale od rana gadka nie o narodzinach ani o ciekawym temacie tylko o tym jak pisze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji28][emoji28]

Wezmy lepiej poogladajmy foto bobaskow nowych mam;)!!!!!

Ja emocje bo chwila prawdy lub i nie o 15

Pozdrowki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Flandi Ale od rana gadka nie o narodzinach ani o ciekawym temacie tylko o tym jak pisze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji28][emoji28]

Wezmy lepiej poogladajmy foto bobaskow nowych mam;)!!!!!

Ja emocje bo chwila prawdy lub i nie o 15

Pozdrowki

Trzymam kciuki żeby się pokazał bobas odpowiednio ;) u mnie dopiero w 20tc się ujawniła płeć.

Hej...
Dzwonil do mnie doktorek od prenatalnych dzis bo ma moje wyniki pappa... I sa za niskie...
Kurcze z tego wszystkiego nie zapytalam jakie sa konkretnie... Bo do odbioru 15 u genetyka...
Tylko mowil ze obraz usg byl prawidlowy wiec wg niego nie powinno to rzutowac na wady genetyczne - szybciej na ewentualne komplikacje w trakcie ciazy - od nadcisnienia do zatrzymania wagi dziecka... Ze po prostu bede musiala batdziej pewbe rzeczy kontrolowac...
Kurcze... Taka szybka rozmowa ze juz nic nie wiem...

Miala tak ktoras z was?
Boze czemu ten genetyk dopiero za tydzien...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej...
Dzwonil do mnie doktorek od prenatalnych dzis bo ma moje wyniki pappa... I sa za niskie...
Kurcze z tego wszystkiego nie zapytalam jakie sa konkretnie... Bo do odbioru 15 u genetyka...
Tylko mowil ze obraz usg byl prawidlowy wiec wg niego nie powinno to rzutowac na wady genetyczne - szybciej na ewentualne komplikacje w trakcie ciazy - od nadcisnienia do zatrzymania wagi dziecka... Ze po prostu bede musiala batdziej pewbe rzeczy kontrolowac...

Miala tak ktoras z was?

Moze zadzwon do niego i zapytaj jakie dokladnie? Ogolnie usg jest bardziej wiarygodne niz test pappa, ale moze dla spokoju rozwaz nifty?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej...

Miala tak ktoras z was?

U mnie usg wyszlo idealnie, powiedzial mi lekarz, ze juz dawno takich ladnych wynikow nie widzial. Po tygodniu zadzownili, ze maja wynik testow pappa i zeby przyjsc pilnie na kontrole. Myslalam, ze umre w ciagu tych 3h czekania na wizyte. Okazalo sie, ze ryzyko ZD wyszlo 1:512 wiec nieco podwyzszone i zaproponowali mi nifty. Nie zgodzilam sie wiec powiedzieli, ze w takim razie czekamy do II prenatalnych i tam sie okaze jak wyglada sytuacja. Wg usg prenatalnego i kolejnego zrobionego w 24tyg - wszytsko jest w porzadku i mam nadzieje, ze tak zostanie.
Ale wiem jak Ci teraz musi byc ciezko, postaraj sie nie denerwowac i myslec pozytywnie. Wierze, ze bedzie dobrze, Twoj lekarz tez wydaje sie byc spokojny.

Do góry