reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Flandi Ale od rana gadka nie o narodzinach ani o ciekawym temacie tylko o tym jak pisze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji28][emoji28]

Wezmy lepiej poogladajmy foto bobaskow nowych mam;)!!!!!

Ja emocje bo chwila prawdy lub i nie o 15

Pozdrowki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Flandi Ale od rana gadka nie o narodzinach ani o ciekawym temacie tylko o tym jak pisze [emoji23][emoji23][emoji23][emoji28][emoji28]

Wezmy lepiej poogladajmy foto bobaskow nowych mam;)!!!!!

Ja emocje bo chwila prawdy lub i nie o 15

Pozdrowki

Trzymam kciuki żeby się pokazał bobas odpowiednio ;) u mnie dopiero w 20tc się ujawniła płeć.

Hej...
Dzwonil do mnie doktorek od prenatalnych dzis bo ma moje wyniki pappa... I sa za niskie...
Kurcze z tego wszystkiego nie zapytalam jakie sa konkretnie... Bo do odbioru 15 u genetyka...
Tylko mowil ze obraz usg byl prawidlowy wiec wg niego nie powinno to rzutowac na wady genetyczne - szybciej na ewentualne komplikacje w trakcie ciazy - od nadcisnienia do zatrzymania wagi dziecka... Ze po prostu bede musiala batdziej pewbe rzeczy kontrolowac...
Kurcze... Taka szybka rozmowa ze juz nic nie wiem...

Miala tak ktoras z was?
Boze czemu ten genetyk dopiero za tydzien...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej...
Dzwonil do mnie doktorek od prenatalnych dzis bo ma moje wyniki pappa... I sa za niskie...
Kurcze z tego wszystkiego nie zapytalam jakie sa konkretnie... Bo do odbioru 15 u genetyka...
Tylko mowil ze obraz usg byl prawidlowy wiec wg niego nie powinno to rzutowac na wady genetyczne - szybciej na ewentualne komplikacje w trakcie ciazy - od nadcisnienia do zatrzymania wagi dziecka... Ze po prostu bede musiala batdziej pewbe rzeczy kontrolowac...

Miala tak ktoras z was?

Moze zadzwon do niego i zapytaj jakie dokladnie? Ogolnie usg jest bardziej wiarygodne niz test pappa, ale moze dla spokoju rozwaz nifty?

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej...

Miala tak ktoras z was?

U mnie usg wyszlo idealnie, powiedzial mi lekarz, ze juz dawno takich ladnych wynikow nie widzial. Po tygodniu zadzownili, ze maja wynik testow pappa i zeby przyjsc pilnie na kontrole. Myslalam, ze umre w ciagu tych 3h czekania na wizyte. Okazalo sie, ze ryzyko ZD wyszlo 1:512 wiec nieco podwyzszone i zaproponowali mi nifty. Nie zgodzilam sie wiec powiedzieli, ze w takim razie czekamy do II prenatalnych i tam sie okaze jak wyglada sytuacja. Wg usg prenatalnego i kolejnego zrobionego w 24tyg - wszytsko jest w porzadku i mam nadzieje, ze tak zostanie.
Ale wiem jak Ci teraz musi byc ciezko, postaraj sie nie denerwowac i myslec pozytywnie. Wierze, ze bedzie dobrze, Twoj lekarz tez wydaje sie byc spokojny.

Do góry