reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Oj dziś mnie dopadl dołek i dlatego tak marudze. No ale pospalam trochę zjadłam mandarynki i jest okEwelin Ty takie sloneczko nasze z takim samopoczuciem? Nie dawaj sie, jeszcze troszke i bedzie po wszystkim. Siostra wlasnie mi mowi, ze potem sie teskni za tym stanem
Też koleżanka mówiła że jeszcze będę tęsknić za brzuchem
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
A ja to Sue ciesze zawsze moze dlatego ze jeszcze nie jest mi za ciezko
Sa dni kiedy nie mam sily a tak to prawda drugi trymestr nsjlepszy bo podobno trzeci najgorszy..... zobacze
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sa dni kiedy nie mam sily a tak to prawda drugi trymestr nsjlepszy bo podobno trzeci najgorszy..... zobacze
kasia_basia
Dołączam do narzekających, dziś zaliczyłam kolejną glebę. Nie myślcie że na lodzie - W szkole podstawowej - jak poszłam po córkę. Ktoś mnie z tyłu podciął i runełam na dupsko. Nie panuję już nad swoim cielskiem. Ja te 10-11 kg to mam wszystko w brzuchu i w dupsku.
Nic się nie stało, bo rękoma się asekurowałam, ale musiało to wyglądać komicznie. Wszystkie baby się zleciały mnie podnosić.
Nic się nie stało, bo rękoma się asekurowałam, ale musiało to wyglądać komicznie. Wszystkie baby się zleciały mnie podnosić.
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Kasia!!!!wow !!!! Ale 11 kg to chyva nic co az tak ci ciezko ? Ha mam obecnie 10 przy 21 tyg a gdzie reszta ciazy ???) moze to nie widac I jeszcze nie czuje az tak bo jestem wysoka ... niewiem ...
A ja znalazłam idealne porównanie...moje stopy są jak stopy Hobbita.. No może nie są takie owłosione ale proporcjonalnie do reszty ciała ogromne :-(
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
No to ładnie muszą być spuchnieteA ja znalazłam idealne porównanie...moje stopy są jak stopy Hobbita.. No może nie są takie owłosione ale proporcjonalnie do reszty ciała ogromne :-(
Nie wyobrażam sobie jakby u mnie wyglądały spuchniete stopy i dłonie. Ale czasami po porodzie czasami puchna. Wiec wszystko jeszcze może się zdarzyć
reklama
husann
A od ktorego miesiaca zaczely ci puchnac. Czy to teraz juz na koniec.A ja znalazłam idealne porównanie...moje stopy są jak stopy Hobbita.. No może nie są takie owłosione ale proporcjonalnie do reszty ciała ogromne :-(