reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Za Stara ?????? To ja 37 i pierwsze dziecko bedzue w kwietniu to co my mamy powiedziec?!!
Widzisz ciesze sue ze dobrze;))

Dzieki panie ze choc fizycznie ok u nas narazie i odpukac aha I na piatek czekam jak na zbawienue bo usg ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hihi ja 34 w lutym :-) ale naprawdę widzę ogromną różnice w samopoczuciu pomiędzy jedną a drugą ciążą

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Cudownie, ale jak porownam ciaze pojedyncza do blizniaczej.. no jest roznica :-) wtedy bylam wesola, energiczna ciezarowka, teraz jestem smutnym, stacjonarnym inkubatorem ;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Teqila u nas tez jeden mrozaczek czeka. Na pewno wrocimy po niego.
Jak myslicie miedzy zebrami a pepkiem wypycha mi sie maluch tylko nie wiem czy glowka czy dupka:) w tym samym czasie sa ostre uderzenia w dole w krocze. Czyli chyba glowka pod zebrami a nozki w dole :-) :):-Dmaszeruja?:-D
My też wrócimy, nie wyobrażam sobie innej opcji
Mój syn ułożony jest główką w dół i też wypycha tyłek wysoko jeszcze wyżej nogi a w dole czuje straszny ucisk, dochodzą jeszcze rączki którymi boksuje i czasem mam wrażenie że nie może być tylko jeden dzidziuś bo z każdej strony coś boli ;-) także trudno określić jak u ciebie jest ułożony maluszek :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha kobietki zapomnialam napisac rano, przecie zywotnosc motyli jest do kilkamastu tygodni wiec ja Sue pytam skad sie wzial w pokoju dzis rano ?? To na szcxsescie? Bo biedronke znalazlam w tym samym dniu Po transferze;)))
Milego konca dnia
d417e94447ae28a3ee6a5ff5bc15ba54.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Widze ze nie tylko u mnie na koniec ciazy jakę dolegliwości. Ja dziś wymiekam wszystko mnie boli, aż z tego wszystkiego wymiotowalam :( wiem ze za 2 tyg bd jyz z moim szkrabem. Ale samopoczucie okropne :(

Do góry