reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

To chyba nie zalezy od kilogramow tylko proporcji ciala. Przez brzusio ciezko trzymac rownowage. Mnie boli brzuch tez od przewracania sie z boku na bok. Tak jakby miesnie piekly. A kozaki mam bez zamka i sobie narazie odpuscilam szarpanie, daje rade z trzewikami i grubymi skarpetkami.

reklama
No to ładnie muszą być spuchniete :(
Nie wyobrażam sobie jakby u mnie wyglądały spuchniete stopy i dłonie. Ale czasami po porodzie czasami puchna. Wiec wszystko jeszcze może się zdarzyć
Buuuu no to mnie pocieszyłaś :-( jak jeszcze bardziej spuchne to wracam na boso ze szpitala. I tak już tylko w jedne buty się mieszcze i dodam że nie są one zimowe bo nawet w moje emu nie wchodzę :-(

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

To chyba nie zalezy od kilogramow tylko proporcji ciala. Przez brzusio ciezko trzymac rownowage. Mnie boli brzuch tez od przewracania sie z boku na bok. Tak jakby miesnie piekly. A kozaki mam bez zamka i sobie narazie odpuscilam szarpanie, daje rade z trzewikami i grubymi skarpetkami.
Ja mam kozaki z zamkiem ale nie wejdzie mi stopa do środka :-( masakra

Ja swoich nie widzę. Nawet jak siedzę. Mam wrażenie że mi skóra na brzuchu pęknie zaraz. Tak jest napięta.
Nawet nie zaczynam tematu mojego brzucha bo musiałabym się zalać łzami, wyobraźcie sobie że przez dwa tyg w szpitalu dzień w dzień, każda nowa położna, lekarz itd mówili mi jaki to mam wielki brzuch i pytali czy to już termin itd :-( brzuch mam jeszcze większy niż stopy :-(

reklama
Nawet nie zaczynam tematu mojego brzucha bo musiałabym się zalać łzami, wyobraźcie sobie że przez dwa tyg w szpitalu dzień w dzień, każda nowa położna, lekarz itd mówili mi jaki to mam wielki brzuch i pytali czy to już termin itd :-( brzuch mam jeszcze większy niż stopy :-(

Każdy brzuch jest duży wiec nie masz się czym przejmować. Bo jak ja odsłonie brzuch to dla mnie jest olbrzymi. W ciuchach w miarę wygląda

Do góry