reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Cześć dziewczyny :)
My już po wizycie. Mam wyjątkowego uparciucha- znów nie pokazał, co ma między nogami. Cała pępowina mu się tam zgromadziła i wszystko zasłoniła. Mój mąż nie może tego przeżyć ;) Maluch waży już 200g, lekarz zmierzył mu główkę, brzuszek i nóżki. Rozwija się prawidłowo. U mnie ginekologiczne wszystko ok, szyjka zamknięta, upławy są fizjologiczne, to na pewno nie infekcja. Dostałam tylko furaginum na pojawiające się bakterie w moczu- na szczęście fizjologiczne i nie zagrażające dziecku, ale mam sobie przefiltrować pęcherz.
Kolejna wizyta 2 stycznia.

Tequila uszy do gory! Pamietaj dlaczego to wszystko znosisz i co najwazniejsze - zostalo Ci juz bardzo, bardzo malutko i bedziesz miec rekompensate i to jaka [emoji16]
A nie moglabys sobie juz wyprac i wyprasowac i zapalowac do pudla/pudel i potem tylko rozlozyc do szaf? Zawsze to cos podgonisz przed weekendem.

Dziewczyny powodzenia dzis!! [emoji16]
Ja wczoraj kupilam farby do pokoju i najlejki na szafe i moze w tym tyg uda sie nam pomalowac. No i jesli odzyskam glos to zamowimy wozek w koncu, bo od tygodnia to odwlekam z racji choroby.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie chciałam prać nic przed przeprowadzką,chciałam by wszystko było świeże,a tak może się jeszcze ubrudzić czy pomiąć ale chyba nie będę miała wyjścia bo się ze wszystkim nie wyrobię w czasie :-(

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Rozumiem cię, u mnie tez nic nie wyszlo z moich planów, wszystko odwrotnie, pobyty w szpitalach tez mnie wykonczyly, buty wciagam na siebie jak na jakies obce stopy bo są spuchnięte, kolejna noc nieprzespana tak bolą biodra od leżenia na bokach, sikanie mnie juz wykańcza, do tego caly czas sni mi sie cesarka. Jeszcze wczoraj się okazało ze nie wiadomo czy lekarka da rade zrobic mi ją do godziny 14:30 tylko wtedy robią znieczulenie w kręgosłup, pozniej juz tylko calkowita narkoza czego wolalabym uniknąć i tez siedzę w niepewności. Ten ostatni czas jest wyjątkowo stresujący i męczący:) dobrze ze tu sie mozemy wyżalić, zawsze coś:)
Cieszę się że nie jestem sama ;-) choć oczywiście współczuję wszelkich dolegliwości :-) dobrze że jest to forum :-)

To że będę mamą to jedyny pozytyw w całej tej sytuacji
Nic nie układa się tak jak powinno :-(
Z Alanem jest ok, w szpitalu zrobili mi ktg i badania ale co się strachu najadłam to moje :-/ niech on się już rodzi :-)
Ja już jestem za stara na ciążę. Z pierwszym dzieckiem nie miałam żadnych przykrych dolegliwości :-/

Za Stara ?????? To ja 37 i pierwsze dziecko bedzue w kwietniu to co my mamy powiedziec?!!
Widzisz ciesze sue ze dobrze;))

Dzieki panie ze choc fizycznie ok u nas narazie i odpukac aha I na piatek czekam jak na zbawienue bo usg ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Teqila u nas tez jeden mrozaczek czeka. Na pewno wrocimy po niego.
Jak myslicie miedzy zebrami a pepkiem wypycha mi sie maluch tylko nie wiem czy glowka czy dupka:) w tym samym czasie sa ostre uderzenia w dole w krocze. Czyli chyba glowka pod zebrami a nozki w dole :-) :):-Dmaszeruja?:-D

Do góry