Ja chodziłam w Świętochłowicach do szkoły rodzenia przy szpitalu,położna z dużym doświadczeniem i wiedzą ale materiały szkoleniowe jak z PRL-ULepiej być pod okiem lekarza, niż potem sobie pluć w brodę. Trzymam kciuki, żeby wszystko szybko się ustabilizowało.
Co do Łubinowej, to faktycznie ciąża musi być wzorcowa. Ja podejmę ostateczną decyzję później. Jeśli wszystko będzie ok, to chciałabym tam rodzić.
A powiedz mi jeszcze, gdzie chodziłaś do szkoły rodzenia? Bo na ile się zorientowałam, to chyba jesteśmy mniej więcej z tych samych okolic, więc może coś mi polecisz
reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Ja ok 19tc dopieto coś poczułam. I to raz dziennie było. Dopiero ok 22 tc się nasiliły ruchyDziewczyny kiedy tak naprawde czulyscie ruchy swoich maluchow i czy to juz tak codziennie czy raz na jakis czas. Raz czylam jak moj maluszek kopnol i dalej juz nic a dzis koncze 18tc i zaczynam sie martwic ze moze cos jest nie tak
Flandi
Mam regularne skurcze...
Dostałam sterydy na płuca i kolejne, silniejsze leki
Jak nie uda im się wyciszyć macicy to przewiozą mnie do kliniki żeby mogli się zająć malutkim
Strasznie się boję o niego...
TeQuila trzymamy kciuki!!! Będzie dobrze Kochana!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Wszystko będzie dobrze. Trzymamy kciuki :*Mam regularne skurcze...
Dostałam sterydy na płuca i kolejne, silniejsze leki
Jak nie uda im się wyciszyć macicy to przewiozą mnie do kliniki żeby mogli się zająć malutkim
Strasznie się boję o niego...
Atena33
Miałam dzisiaj zadać identne pytanie ; ) ja kończę 17tc i czuje od tego tygodnia raz na dzień takie drapanie od srodka , takie baaaardzo delikatnie o tez juz się martwilamDzieki za odp bo juz zaczelam sie martwic.
Termin 05.04.2017. na 89% Jakub
katharina203
TeQuila bedzie wszystko dobrze...lekarze o was zadbaja...
lile
TeQuila spokojnie - najwazniejsze ze dali sterydy i jestes pod kontrola.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Flandi
Miałam dzisiaj zadać identne pytanie ; ) ja kończę 17tc i czuje od tego tygodnia raz na dzień takie drapanie od srodka , takie baaaardzo delikatnie o tez juz się martwilam
Nic się nie martw ja też się niecierpliwiłam, bo już natychmiast chciałam poczuć ruchy [emoji6] tak już chyba baby mamy [emoji12]
17tc - piękny wynik [emoji173]️ dopisać Cię Anetka do kalendarza?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom