katharina203
Fanka BB :)
Tequilla co u ciebie? Zostawili cie na weekend?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny kupowalyscie jakies rajstopy ciazowe? Czy w zwyklych z brzuszkiem tez dawalyscie rade?
A mozesz polecic jakies? Jakas firme?Polecam ciążowe. Ja się starałam wbijać w zwykłe i pewnego dnia jak przymierzyłam ciążowe to poczułam wielką ulgę.
Bez zmian, nadal w szpitaluDzień dobry miłego leniuchowania dziś życzę
TeQuila i jak tam po obchodzie?
Ja kupiłam kosmetyki firmy SylvecoDziewczynki co macie kupione do mycia dla maluchów? Mydełko, płyn, oliwka? Jakiej firmy najlepiej? Wzięłam się i ja za zakupy w aptece i nie wiem kompletnie co wybrać
A mozesz polecic jakies? Jakas firme?
Bardzo mi przykro ale wierzę że dasz radę, masz dla kogo żyć i walczyć i żaden facet nie jest ci potrzebny do szczęścia a już napewno nie taki nieodpowiedzialny dupekA u mnie dziewczyny, muszę się przyznać bo i tak się nie znamy na żywo, duże zmiany. Mój m dwa miesiące się zbierał i w końcu uciekł. Nie udźwignął odpowiedzialności chyba. Od poniedziałku go nie ma. Także kochajcie i szanujcie swoich bo macie wielkie skarby, zazdroszczę jak czasem o nich czytam.
Całe szczęście że moja pierwsza pociecha ma już 8,5 lat więc jeśli źle się poczuję to damy radę.
Ja kupiłam ciążowe w h&mDziewczyny kupowalyscie jakies rajstopy ciazowe? Czy w zwyklych z brzuszkiem tez dawalyscie rade?
Jestem nadal w szpitalu, właśnie skończyłam kolejną kroplówkę, dostaje 3x dziennie po 4 tabletki różnych leków i napewno do jutra jestem w szpitalu a co dalej okaże się po ktg jak już kroplówka przestanie działaćTequilla co u ciebie? Zostawili cie na weekend?