reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Kasia_basia tak mi przykro. Widocznie nie dorósł do tego żeby mieć rodzinę. Jesteś silna. Masz już jedną pociechę, a już s miesiąc kolejna przyjdzie na świat. Dzieci dają siłę.

Kasia Basia brak slow. Wspolczuje, faktycznie daleko do rodziny. Ale na pewno dasz sobie super rade ze wszystkim. A jego rodzice, pomoga Ci?

Kasia_Basia, brak słów... To jest ojciec również Twojego pierwszego dziecka? Nie mogę sobie wyobrazić nawet takiej sytuacji. Co musi siedzieć w głowie faceta żeby podejść do invitro (wg.mnie nie można mieć dziecka bardziej świadomie), a potem stwierdzić, że "chyba jednak nie chciałem tego dziecka". Szok, szok.

Na jego rodziców nie ma co liczyć. Rozwiedzeni i ciężkie charaktery. Nie mam z matką kontaktu a ojciec się nie nadaje. Dam radę, zawsze mogę wrócić nad morze.
A z pozytywów, udało mi się kupić gondolę używaną.
1478874385-i1a3mm.jpeg
1478874401-w10kq0.jpeg

Jestes silna babeczka! Dasz sobie rade na piatke. Moze czasem lepiej sie rozejsc niz ciagnac cos na sile. Wozek bardzo ladny.

reklama
Do góry